RelateIT inviterer til: Jet Budgets Seminar

Oplever du, at Dynamics 365 NAV/Business Central og Excel ikke er strømlinet – og at din budgettering derfor bliver ressourcetung og upræcis? Så deltag i RelateITs næste Jet seminar. Her fortæller vi om Jet Budgets, en løsning der afhjælper alle de typiske udfordringer man kender fra budgetplanlægningen og som med få klik, genererer ekstakte budgetter til brug i beslutningsprocesser o.l.

Med os på dagen har vi Niels-Erik Hansen, General Manager Nordics fra Jet Global, til at præsentere anvendeligheden af løsningen og hvordan det hele kan kombineres med jeres andre produkter, eksempelvis Jet Reports, rapporteringsværktøjer mv. Han vil desuden komme ind på en Jet Budgets og Jet Reports pakkeløsning, som du kan få op til 30% rabat på.

MULIGHEDERNE MED JET BUDGETS

Jet Budgets muliggør et automatiseret og tidsoptimeret budgetflow, som minimerer de regne -og tastefejl, der kan opstå når man budgetterer manuelt i Excel. Løsningen er tilmed brugervenlig, så du hurtigt kan vurdere performance og optimere samt revisere jeres budgetter in-real-time

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Vi giver dig en introduktion til Business Central og fortæller om, hvordan løsningen effektivt integreres med Jet Budgets. Samtidig deler vi de nyeste informationer fra Microsoft, omkring Dynamics 365 Business Central Spring Release.

Datoer for seminar

Tirsdag d. 26. august 2019 kl. 13.00 – 15.00 
RelateIT, Trianglen 24, 6000 Kolding

Onsdag d. 27. august 2019 kl. 09.00 – 11.00 
RelateIT, Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg 

Torsdag d. 28. august 2019 kl. 9.00 – 11.00 
RelateIT, Jernbanegade 1, 2 sal, 5000 Odense

TILMELDING

Vil du gerne med til vores seminar? Så send en e-mail til vores Salgskoordinator, Jannick Junker Jensen – ham oppe i højre hjørne. Hvis du tager en kollega med, så skriv gerne navnet på denne person ved tilmelding også.

Når din tilmelding er bekræftet, vil du modtage yderligere information om dagens forløb. Har du spørgsmål til seminarindholdet, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at se dig

Vil du vide mere?


Mulighederne med Jet Reports, RelateIT, DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL, Power BI,

Jannick Junker Jensen