RelateIT har højeste kreditværdighed

Vi har opnået AAA-rating ved RelateIT, og det er vi meget glade for og stolte over. Det betyder nemlig, at vi er blandt de 2% af virksomheder i Danmark, som har den højeste kreditværdighed – og det er et kvalitetsstempel, vi sætter meget stor pris på, og som vi altid arbejder hårdt på at bevare.

”Det betyder rigtig meget for os, at vi har en sund forretning, og at vores kunder kan handle med os, uden at skulle bekymre sig om dette. For os er det vigtigste, at vi har gode relationer, med dem vi arbejder sammen med, så derfor er vi selvfølgelig meget glade for, at kunne fremvise dette kvalitetsstempel,” siger Simon Berthelsen, Administrerende direktør ved RelateIT.

Men faktisk så snyder vi lidt, når vi kalder det en nyhed. Det er nemlig tredje år i træk, at vi har opnået denne status. Som kunde ved os, er du derfor altid garanteret at du samarbejder med en virksomhed, der har en sund økonomi.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.