RelateIT Got Talent

Hos RelateIT er det ingen hemmelighed, at vi går meget op i at opkvalificere os, og derfor har vi indført RelateIT’s Got Talent. På vores opkvalificeringsdage tager vi fri fra vores ”normale” arbejde som konsulenter og udviklere, og bruger tiden på at fordybe os i noget af det, der rører sig i branchen, både når det angår produkter og services. Noget af det, vi hos RelateIT er særligt stolte af, er vores ambitiøse medarbejdere og kollegaer, som bruger tid på at finde på nye løsninger eller løse problematikker for kunder, så deres hverdag bliver lettere. Derfor har vi indført RelateIT’s Got Talent, hvor vi på opkvalificeringsdage nominerer vores kollegaer til kvartalets talentpris. Her præsenterer de nominerede kollegaer deres vinkel på nye, interessante løsninger eller idéer, som kan gøre vores eget eller vores kunders arbejde lettere.

Mød seneste vinder af RelateIT’s Got Talent

Bjarne løb med pokalen ved den seneste opkvalificeringsdag. Han er en af vores super dygtige udviklere, som til dagligt sidder hos RelateIT i Kolding.

Han har arbejdet på en motor, som kan forbinde Dynamics NAV/365 Business Central med enhver webshop. Det er altså en pakke, der gør, at virksomhedslederen ikke behøver at have sit ERP-system med i overvejelserne, når der skal vælges webshopudbyder. Pakken er let at sætte op, og let at bruge for både konsulent og kunde. På den mere tekniske side, handler det altså om en integration af Dynamics NAV/365 Business Central med kundens webshop, så man let kan styre lagerbeholdning, fakturering, CRM og mange andre aspekter af ens forretning. Lige nu har flere NAV-kunder fået implementeret pakken, og inden længe vil der være en demowebshop tilgængelig for kunder, der arbejder i Dynamics 365 Business Central.

Image


Bjarne er udvikleren bag denne smarte løsning, som bare spiller i praksis! Derfor var der ingen tvivl om, at han skulle løbe med sejren af RelateIT’s Got Talent i denne omgang. RelateIT’s Got Talent vinderen bliver fundet i fællesskab.

Idéen med de højeste klapsalver kåres nemlig som kvatalets Got Talent-vinder. På trods af, at der kun er én vinder, kan man sige, at det ofte er noget, vi alle vinder på. Vinderløsningen bygger nemlig ofte på noget vores andre kunder kan få glæde af, eller som gør vores eget arbejde bedre.