RelateIT fejrer 10 år

På en sommerdag for 10 år siden sad der syv erfarne IT-professionelle i Kolding, som brændte for at skabe gode IT-løsninger. De skabte et lille hus, som fokuserede på NAV og IT-løsninger til retailbranchen. Tiden gik, og de syv ambitiøse herrer fik flere spændende kunder ombord, som ønskede hjælp til digitalisering. Det skabte hurtigt et behov for ekstra hjælp, og der blev budt flere kollegaer velkommen i det lille hus.

Inden længe opdagede de et fælles værdigrundlag og en kultur, som boede i dem alle. I dag huser vores identitet den samme ånd, som den gjorde for 10 år siden; vi er jordnære, vi er menneskelige og vi er personlige. RelateIT’s identitet vil altid være forankret i en historie, som startede med samarbejde og et fælles mål – mellem mennesker som ønskede at lykkedes sammen.

Efter fire år med en stærk udvikling, fik det lille NAV-hus i Kolding samme ejer som et andet NAV-hus i Odense med samme drømme, ambitioner og jordnærhed. Fusioneringen skulle tydeliggøres, og i 2017 blev der skrevet et navn ned på en serviet på en restaurant. Der stod RelateIT – og vi fandt for alvor os selv.

Et stærkt værdigrundlag

Vores værdigrundlag har været tydeligt, siden før det blev skrevet ned. Vi har Respekt for hinanden, for vores samarbejdspartnere og for det arbejde, vi leverer. Vi er også Ambitiøse omkring vores arbejde, og vi stræber altid efter at blive endnu bedre til det, vi laver. Som både virksomhed og som mennesker er vi Nysgerrige på, hvad der rører sig omkring os. Sidst, men slet ikke mindst, tror vi på, at Smil & Glæde bringer værdi til vores arbejde og samtidig gør, at vores medarbejdere er glade, når de er på arbejde.

Værdigrundlaget har altid fungeret som en ledende stjerne for vores udvikling:

”Vores værdier har på en måde også gjort det nemmere for os at udvikle os, da vi aldrig har været i tvivl om vores grundlag. Nogle virksomheder oplever, at de mister deres værdigrundlag i takt med udviklingen, men det gælder ikke os – de har tværtimod været med til at gøre os stærkere, fordi vi bruger dem rigtigt,”

Simon Berthelsen, Managing Director & Partner, RelateIT.

Seks jubilarer

10 år, 150 medarbejdere, 6 kontorer, 450 kunder, 25 samarbejdspartnere og endnu flere gode stunder og ambitiøse timer sammen. Product Director Retail, Poul Stokholm, som var en af medstifterne i 2012, fortæller om rejsen indtil nu:

”Vi startede ud med en entreprenørånd, hvor vi virkelig ønskede at være de bedste for vores kunder. Vi var ambitiøse, men der skulle også være plads til, at vi havde det sjovt. Sådan er det stadigvæk. Selvom vi i dag er 150 ansatte, holder vi fortsat fast i vores kultur og værdier.

Alle dém, der var med til at starte virksomheden med undtagelse af en enkelt er her endnu. Dét synes jeg vidner om, at det stadig er et attraktivt sted at være. Mange af de kunder, der var med fra starten af, er her også endnu. Det synes jeg er det bedste kvalitetsstempel for os, og det viser, at vi fortsat kan skabe værdi for dem.”

Poul Stokholm, Product Director Retail, RelateIT

Dermed er det altså heller ikke kun RelateIT, vi fejrer, men i særdeleshed også de seks kollegaer, som for 10 år siden brændte så meget for at skabe de bedste versioner til deres kunder – og for hinanden. Stort tillykke til Poul Stokholm, Jan Lykke Sørensen, Allan Ohlfsen, Fritz Friis Jensen, Per Nybroe Møller og Jesper Andersen. Tak for de sidste 10 år.

Til kunder, samarbejdspartnere, kollegaer og gode relationer: Tak for jer og tak for rejsen. Vi tager 10 år mere.

Image

RelateITs seks jubilarer: Allan Ohlfsen, Fritz Friis Jensen, Poul Stokholm, Jesper Andersen, Jan Lykke Sørensen og Per Nybroe Møller.