RelateIT er stolt SKI-leverandør

RelateIT er blevet godkendt som SKI-leverandør, hvilket betyder, at vi nu kan tilbyde vores løsninger på konkurrencedygtige vilkår til den offentlige sektor.

SKI står for Statens og Kommunernes Indkøbsservice, og er sat i verden for at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb. SKI sørger altså for at vælge den rette leverandør til det rette projekt og kunde. Det betyder, at alle tilbud bliver behandlet på lige vilkår, og projektet går til den leverandør, som bedst kan håndtere kundens projekt – målt på både kvalitet og pris.

Vi er blevet leverandør til SKI’s dynamiske indkøbssystem, 02.06 Standardsoftware, som står for indkøb af standardsoftware, support- og vedligeholdsaftaler samt ydelser relateret til softwaren, herunder implementering, installation, undervisning og rådgivning. I et dynamisk indkøbssystem er der ikke et fast sortiment, og vi kan derfor tilbyde vores kunder den løsning, som bedst svarer til deres krav.

Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar, og det er derfor et stort kvalitetsstempel på vores løsninger og service, som vi er meget stolte af.

Vi glæder os til at vise, hvad vi kan – og til nye, spændende projekter.

Vil du vide mere?