RelateIT er ny Colect Partner

Vi er meget glade for at kunne løfte sløret for, at RelateIT har indgået aftale med en ny samarbejdspartner. Vi har været på udkig efter den helt rigtige salgsplatform til vores fashion- og livingkunder, som supplement til Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. Nu er partnerskabet landet, og vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at:


Vi er ny, dansk partner på Colect 


Colect udvikler produkter til blandt andet fashion- og livingbranchen, og har et hav af integrationer til ERP, CRM, PLM og PIM-systemer. Med over 400 brands og 86.000 brugere af deres løsninger i hele verden, er Colect den førende leverandør inden for salgsplatforme med integration til ERP-systemer.

Regionsdirektør Carsten Andersen fortæller om vores nye satsning:

”Som partner på Colect kan vi tilbyde vores kunder et sæt unikke, markedsledende løsninger, der understøtter deres ERP-system og forretningsprocesser. Alle handelsvirksomheder og grossister bør kende til Colects produkter, og jeg er rigtig glad for, at vi nu har deres produkter på hylden.”

CARSTEN ANDERSEN, REGIONSDIREKTØR, RELATEIT

Fælles for Colects produkter er, at de er skræddersyet til salgsteamet i din virksomhed og letter arbejdsprocesserne forbundet med salg til forhandlere og retailbutikker, på en måde som ingen andre produkter kan – og så snakker de selvfølgelig sammen med din NAV/BC.

Produktsammensætningen hos Colect består af:

  • Colect Sales App – der muliggør visuelle produktpræsentationer på farten, letter salgsprocessen og forenkler arbejdsgangene ved ordremodtagelse.
  • Colect B2B brand portal – hvor dine forhandlere og kunder nemt kan bladre igennem kollektioner, se ordrehistorik, genbestille eller returnere varer til butikkerne.
  • Colect Digital Showroom – som salgsrepræsentanter anvender til at inspirere forhandlere gennem video, storytelling og visuel præsentation af styles.
  • Colect Instore Endless Aisle – der giver butikspersonale direkte adgang til at skabe mersalg i butikken med lookbooks af de tilgængelige lagervarer fra eget lager, men også på tværs af butikskæden.
De fire produkter åbner med andre ord unikke muligheder for din handelsvirksomhed – og vi glæder os til at supportere vores kunder med markedets førende salgsplatform!

Vil du vide mere?


RelateIT er ny partner på Colect, Colect, Microsoft Dynamics, Integrationer, PIM

Carsten Andersen