RelateIT er nu Silver Partner hos Fortinet

I marts måned opnåede RelateIT Silver Partner status ved Fortinet. Det er vi naturligvis meget stolte over.

Fortinet er en sikkerhedsløsning til din virksomhed. Med Fortinet som en del af din IT-infrastruktur, er du sikker på at både netværk, brugere og data altid er sikret mod de IT-trusler de fleste virksomheder i dag møder, for Fortinet er udelukkende centreret om én ting; sikkerhed,

”Vi er glade for at have opnået Silver Partner status hos Fortinet, og anerkendelsen af at RelateIT er blandt en håndfuld virksomheder i Danmark, der kan hjælpe vores kunder med de sikkerhedsmæssige udfordringer, de står overfor i dag” 

siger Mads Feldborg Skaarup, seniorkonsulent.
Hvad er Fortinet? 

Fortinet leverer innovative og effektive sikkerhedsløsninger til store virksomheder, serviceudbydere og statslige organisationer rundt om i verden. Fortinet giver sine kunder intelligent, integreret beskyttelse på tværs af virksomhedernes flere digitale platforme, løsninger og systemer. Fortinet Security Fabric-arkitekturen kan levere sikkerhed uden at gå på kompromis med at løse de mest kritiske sikkerhedsudfordringer, hvad enten det er i netværks-, applikations-, cloud- eller mobile miljøer.

Fortinet er en af verden største Cybersecurity virksomheder og de står for salget af mere end 30% af verdens firewalls. Som en verdensomspændende virksomhed, servicerer de mere end 500.000 kunder i hele verden. Med Fortinet i ryggen sikrer vi din virksomhed en sikker IT-infrastruktur, så du kan sove roligt om natten.