RelateIT er kåret til Børsen Gazelle 2022!

”Gazellerne viser vejen – også i krisetider”

Ovenstående sætning står på forsiden af Børsen Gazelles hjemmeside, og derfor er vi ekstra stolte af at blive kåret til en Børsen Gazelle 2022. Kåringen er for os et bevis på, at vores gode tværfaglige samarbejde, stærke sammenhold og brændende interesse for det, vi laver, skaber en organisk udvikling igennem udfordrende tider.

Vi kunne aldrig have gjort det uden vores loyale og tilfredse kunder, vores gode samarbejdspartnere og ikke mindst den store indsats fra alle medarbejdere.

Der skal lyde en stor tak til alle RIT’ere, som hver eneste dag møder ind og efterlever vores værdier med nysgerrige spørgsmål, ambitiøse mål, respekt for hinanden og selvfølgelig smil og glæde, så vi sammen kan drive RelateIT frem mod at være den succesfulde virksomhed, der gør en forskel for hver eneste af vores kunder.

I RelateIT hviler vi aldrig på laurbærrene, men der er ingen tvivl om at kåringen har stor betydning for os og for vores medarbejdere. Det er et symbol på, at vores hårde arbejde betaler sig, og at det både kan ses og mærkes.

Den officielle kåring finder sted d. 1. december i Odense, hvor vi selvfølgelig deltager.

Fakta om Børsen Gazelle

Siden 1995 har Børsen kåret årets gazeller baseret på de samme 6 kriterier:

Nettoomsætning/ bruttoresultat
Væksten måles som udgangspunkt ud fra nettoomsætningen. Opgives denne ikke i årsrapporten, benyttes bruttoresultatet. Når væksten måles med udgangspunkt i omsætningen, er kravet, at denne skal være mindst 1 mio. kr. i udgangsåret (det første år, der måles).

Regnskabsperiode
Minimum fire regnskaber skal være offentliggjort. 

Krav til virksomhedsform
Virksomheden skal være et A/S eller et ApS

Sammenlignelighed
Tallene i de fire år, der danner baggrund for udvælgelsen, skal være fuldt ud sammenlignelige, for at der kan beregnes en retvisende vækst.

Driftsresultat
Driftsresultatet (resultat af primær drift) må godt være negativt ét år, men summen af driftresultater over de fire år skal være positiv.

​​​​Vækst
Væksten i nettoomsætningen (bruttoresultatet) skal være positiv i hvert af de fire år, vi måler over. Væksten over hele perioden (fire år) skal minimum være 100 pct. (en fordobling).

Læs mere om Børsen Gazelle her

Vil du vide mere?


Image

Simon Berthelsen

Managing Director & Partner

Image

Carsten Andersen

Managing Partner

Vil du vide mere?


Image

Simon Berthelsen

Managing Director & Partner

Image

Carsten Andersen

Managing Partner