RelateIT er blevet LS Platinum Partner i 2017

Vi er meget stolte af at kunne fortælle, at vi igen er blevet LS Retail Platinum Partner i 2017. Ved RelateIT arbejder vi altid hårdt for at servicere og supportere vores kunder og samarbejdspartnere i brugen af de forskellige LS Retail løsninger. Derfor er vi selvfølgelig meget glade for, at dette bliver anerkendt med titlen som Platinum Partner.
"At modtage prisen var en dejlig anerkendelse af RelateITs daglige arbejde, og en fjer i hatten, at vi – trods vores beskedne størrelse sammenlignet med andre LS partnere nationalt/internationalt – magter år efter år, at være blandt de bedste på verdensplan."
Jesper Andersen, Seniorkonsulent ved RelateIT
I slutningen af april måned var RelateITs LS Retail team i Madrid for at modtage prisen. Udover modtagelsen af prisen, kom vores konsulenter også hjem med en masse nye inputs til produktet, nyheder, og nye bekendtskaber.

"LS Retail Platinum Partnere er blandt de førende inden for vores Partner Network. De kriterier der skal opfyldes for at nå dette niveau, er meget krævende, og denne pris er et bevis på den værdi, som disse partnere bringer til bordet."

"Vores Platinum Partnere har vist et stort engagement og en stor indsats i deres partnerskab med LS Retail, og deres præstation er en væsentlig faktor i vores succes. LS Retail er meget glade for at kunne anerkende RelateIT for deres fremragende præstationer i løbet af det sidste år."

Magnus Norddahl, CEO og President for LS Retail
Image