RelateIT er Årets insightsoftware Jet Partner i Danmark

RelateIT er blevet kåret til Årets insightsoftware Jet Partner i Danmark. Det er første gang, at RelateIT har været nomineret til den fornemme pris. Udvælgelsen begrundes med følgende:

RelateIT er en af ​​Danmarks største NAV/Business Central-partnere og har især fokus på vertikaler som detailhandel og modebranchen. RelateIT viste bemærkelsesværdig vækst i 2021 takket være et fokus på at tilbyde værdiskabende løsninger til kunderne. RelateIT har vist en proaktiv tilgang i partnerskabet med insightsoftware, hvor Jet-løsninger altid er en integreret del af deres samlede slutbrugerløsning. Derudover er der altid en positiv faglig dialog med RelateIT både når det kommer til ledelse, dygtige tekniske konsulenter, salg og marketing og derfor er vi rigtig glade for at kunne kåre dem som Partner of the Year 2021 Denmark.

Insightsoftware, Jet Global

En naturlig forlængelse af Business Central og NAV

”Vi er naturligvis både glade og stolte over, at vi har fået prisen som Årets insightsoftware Jet Partner i Danmark. RelateIT har i mange år været specialister i rapporterings- og budgetløsningerne fra insightsoftware og for os er det en helt naturlig forlængelse af NAV og Business Central-løsninger”, fortæller Simon Berthelsen, Managing Director & Partner, RelateIT.

Senior Consultant, Michael Benjovitz supplerer: ”Jeg er selvfølgelig også meget glad for kåringen, da vi gerne vil sætte endnu mere fokus på den værdi som Jet Reports kan give vores kunder. Det er et fantastisk stykke værktøj, som finans- og forretningsansvarlige kan bruge til at lave de ad hoc analyser, som der altid er behov for i en virksomhed, da de kan trække alle data ud efter behov og ”lege” med dem. Vi oplever en større efterspørgsel på værktøjerne i kraft af at mange virksomheder går i skyen og de dermed har behov for supplerende analyseredskaber."

Partner Manager insightsoftware - Jet Global, Glenn Thelin, understreger, at han efter et års samarbejde med RelateIT kan konstatere at de altid er en fornøjelse at arbejde sammen.

”Deres viden om at sætte Jet-værktøjerne i spil hos deres kunder, så de giver ekstra værdi, er enorm og kåringen er i mine øjne fuldt fortjent”, afslutter han.

Ønsker du at vide mere om, hvad Jet Reports  og Analytics kan gøre for dig, kan du læse mere her, eller du kan kontakte os for en uforpligtende snak.