RelateIT ansætter Manager of Relations i København

I starten af 2021 introducerede vi en ny organisationsstruktur i RelateIT, som blandt andet indførte en todelt lokal ledelse på hver af vores fem kontorer i Danmark. Det har åbnet op for flere udviklingsmuligheder og spændende stillinger, og det har været et stort fokus for os at få de rigtige folk ombord til at udvikle lokationerne i RelateITs ånd. Det er Aleksandar Petkovic det seneste eksempel på, da han 1. december tiltrådte i rollen som Manager of Relations i København. Sammen med Kenneth Fuglsang, Manager of Operations, skal de to nu drive Københavnerkontoret på projekter, relationer og medarbejdere.

En lokation i fuld udvikling

Vi åbnede vores kontor i København i 2018, med Managing Partner, Carsten Andersen, i spidsen. Dengang var de ikke mere end fire medarbejdere, og nu tæller de 23. Efter en organisk udvikling i både kunder og medarbejdere flyttede vi tidligere på året til et større kontor med plads til videre udvidelse. Og med Aleksandar ombord, er vi nu godt rustet til at fortsætte udviklingen.

Siden sin start i 2018 har Carsten Andersen haft ansvar for lokationen, men har dog i den seneste tid overdraget mere og mere ansvar til Kenneth Fuglsang, Manager of Operations, og lokationens tre teamledere: Birgit Kjær Rasmussen, Peter Andersen og Kristian Malvang Frellsen. Carsten har derfor siden kontorets åbning fulgt udviklingen tæt:

”Nu har vi været i gang i snart tre år, og det er gået efter planen. Vi har stabiliseret os i forhold til at få en form for kritisk masse; både på medarbejderfronten, men også på kunder og projekter. Vores kunder bliver større og større, og det er selvfølgelig, fordi vi også har udviklet os.

Vi står et godt sted i markedet, vi udnytter vores kompetencer og samarbejder med vores øvrige kontorer, og vi er trygge at handle med. Nu har vi fået et stærkt ledelsesteam, som sammen skal drive kontoret, og jeg føler mig ganske tryg i at overdrage ansvaret til Aleksandar. Og så ser jeg frem til, at jeg nu kan fokusere ligeligt på udviklingen af alle vores seks kontorer.

Carsten Andersen, Managing Partner

Matchet mellem RelateIT og Aleksandar

Aleksandar kommer senest fra en stilling som Business Development Manager og tilføjer kontoret i København en hel del erfaring, men også en energi og begejstring, som matcher RelateITs kultur. Om RelateIT fortæller han selv:

”Jeg synes jo, det er en super spændende historie. Hvordan RelateIT er startet med fire mennesker, og nu tæller vi 130 medarbejdere. Det er sket på meget kort tid, og det vidner om, at RelateIT gør noget rigtigt. De gør sig umage, og de gør tingene ordentligt. Hvem vil ikke gerne være en del af det?”

Aleksandar Petkovic, Manager of Relations, København

Med teamet sat i København er de mere end klar til at byde nye kollegaer velkommen. Hold øje med vores ledige stillinger her – vi søger løbende både konsulenter, udviklere og administration.

Vil du vide mere?


Image

Carsten Andersen

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?


Vil du vide mere?