RelateIT ansætter Head of Finance 

Efter en positiv udvikling med tilgang i både kunder og medarbejdere, byder vi nu velkommen til Randi Stenstrøm Andersen som vores nye Head of Finance som en afsluttende del af vores nye organisationsstruktur.

Vi er nu på plads med en færdig organisation efter en større omorganisering i RelateIT af ansvarsområder, rollefordelinger og produkter, som favner vores fortsatte udvikling og understøtter videndeling og samarbejde på tværs af lokationer og produktområder.

Med ansættelsen af Randi Stenstrøm Andersen som Head of Finance, sikrer vi os, at vores økonomiafdeling nu får en endnu større strategisk rolle:

”Vi er nået en størrelse, hvor en Head of Finance giver mening både organisatorisk og strategisk, så det er meget positivt, at vi har fået Randi ombord. Randi er et rigtig godt match fagligt og personligt, og så kender hun faktisk flere kollegaer i forvejen igennem Monjasa, som vi er en del af. Det er selvfølgelig en stor bonus for os at vide, at hun kender vores værdier og måde at arbejde på her i RelateIT,” fortæller Simon Berthelsen, Managing Director & Partner, RelateIT.

”Det er jo lidt som at komme hjem”

Randi Stenstrøm Andersen har været ansat i Monjasa fra 2012 til 2016 og er derfor et kendt ansigt for mange i RelateIT. Senest kommer hun fra en stilling som CFO i Effimat. Selv fortæller hun om gensynet med RelateIT:

”RelateIT har de seneste år oplevet en stor udvikling, og der er virkelig gang i den her – det betyder helt sikkert noget for mig. Og så kender jeg jo mange af mine kollegaer og har endda et par kendte ansigter i min egen afdeling, så på mange måder er det jo lidt som at komme hjem igen,” fortæller Randi med et smil.

Sætter kurs for udviklingen

Som Head of Finance bliver Randi ligeledes en del af den øverste daglige ledelse som sammen med den øvrige ledergruppe sætter kurs for RelateITs fortsatte udvikling.

”Vi er jo en virksomhed, som har oplevet en hurtig udvikling. Det skyldes selvfølgelig en udvikling i markedet generelt, men det skyldes bestemt også vores dygtige medarbejdere, som er nysgerrige på morgendagens IT-løsninger.

Med den udvikling følger et ansvar om at kunne sætte rette kurs for RelateIT og sørge for, at vi efterlever vores værdier og vores formål. Det er en enormt vigtig opgave, som bliver noget nemmere at løse, når vi nu har en central leder, der har fokus på økonomien,” fortæller Simon Berthelsen.

Vil du vide mere?