RelateIT åbner nyt kontor i København

Det handler om stærke relationer! Deraf vores navn, RelateIT, og deraf ligeledes fundamentet for vores strategi. Med en voksende mængde af kunder placeret i københavnsområdet, er vi meget glade for at kunne løfte sløret for, at vi fra d. 15. maj 2018 også vil være til stede med et nyt kontor i København. Københavnerkontoret bliver dermed RelateIT’s tredje kontor i Danmark, efter Kolding og Odense.

Carsten Andersen tiltræder samtidig som RelateIT’s nye Regionsdirektør, og skal stå i spidsen for udviklingen af kontoret, både i forhold til kunder og medarbejdere.

”RelateIT udvikler sig i disse år fra at være en regional til landsdækkende virksomhed. Med det nye kontor i København er vi glade for muligheden for i endnu højere grad at være tæt på og tilgængelig for vores kunder i Østdanmark. Det betyder alt for os at have tætte og personlige relationer til vores kunder. Og med en solid baggrund indenfor branchen, er vi begejstrede for at det er Carsten, som skal lede kontoret og sikre endnu flere tilfredse kunder,” siger adm. direktør, Simon Berthelsen

Indtil vi har fundet de helt rigtige lokaler, vil RelateIT arbejde fra et midlertidigt kontor i Amaliegade 33.

Carsten Andersen bringer solid erfaring med sig

Carsten Andersen kommer til RelateIT fra en stilling som Partner og Director i Netcompany, hvor han de sidste seks år har været med til at bygge deres ERP-afdeling op. Herudover har Carsten mere end 15 års erfaring indenfor IT-branchen.

Image

Bliv en del af RelateIT i København

I forbindelse med åbningen af det nye kontor søger vi både dygtige NAV-udviklere og NAV-konsulenter. Er det dig? Giv os gerne et kald, så vi kan få os en snak om, hvad vi kan tilbyde hinanden.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads

Mød en medarbejder fra RelateIT

Vil du vide mere?


Image
Simon Berthelsen