Power Apps serie 2/4: GSV har fået en Power App til kvalitetssikring

Hos twoday RelateIT, hjælper vi rigtig mange af vores kunder i gang med Power Apps projekter, der er skræddersyet til deres behov. En af dem er GSV, som vi efterhånden kender rigtig godt – de var faktisk en af vores allerførste kunder. I dag dækker vi deres NAV, IT-infrastruktur og nu også Power App, så det hele spiller sammen i ét samlet IT-økosystem.

Et par medarbejdere fra GSV deltog på vores Power Apps workshop i efteråret, hvor de startede på en Power App til at lette HSEQ-dataopsamling for medarbejdere ”i marken” og for at forbedre arbejdsmiljøet.

”Vi valgte Power Apps, fordi vi kunne få vores eget præg på systemet, hvor andre udbydere haltede og var dyre. Samtidig kan systemet spille sammen med hele den infrastruktur, vi er i gang med at sætte op over SharePoint"
Kenny Bjerre Petersen, proceskonsulent, GSV
GSV ønskede, at appen skulle gøre det lettere for deres medarbejdere at indrapportere. Det blev løst ved, at medarbejdere, som oplever noget usædvanligt, nu kan tage billeder i situationen, indtale hvad der er sket og meget mere – direkte i appen.
Power App til kvalitetssikring, GSV, RelateIT, Power Apps, dokumentstyring

Power App hjælper GSV med dokumentstyring

Helt enkelt, så har GSV fået et dokumentstyringssystem. Appen er sat op sådan, at al data sendes til kvalitetssikringsafdelingen. De får konkret data til rådighed, så tiltag, som forbedrer arbejdspladserne, kan igangsættes på baggrund af tidssvarende data fra marken. Integrationen mellem deres NAV, Power App og IT-Infrastruktur, tillader fleksibilitet og tilgængelighed – som skaber et godt overblik ¬og gør det muligt for GSV’s kvalitetssikringsafdeling at handle på baggrund af fakta.

I appen indtaster medarbejderen blot data i kategorier, som gør det let at gruppere og søge data frem. Tidligere skulle dataene findes i mange forskellige Excelark og den opsamlede datamængde var mindre. Det er altså blevet mere effektivt at træffe beslutninger med deres nye app.

”Vi valgte twoday RelateIT, da vi har rigtig god erfaring med dem. De forstår, hvad vi har brug for og laver det rigtig godt i første forsøg. De er altid til at komme i kontakt med – både ved hastesager og almindelige sager. Samtidig foreslår de nogle rigtig gode løsningsmodeller, som vi ikke fandt hos andre leverandører.”

Kenny Bjerre Petersen, proceskonsulent, GSV

Vil du også prøve kræfter med Power Apps?

Har du et projekt, som ville kunne løses med en Power App? Vil du gerne have hjælp til at udvikle appen eller blot til at komme i gang? Så er du velkommen til at ringe til os. Det er helt uforpligtende.

Vil du vide mere?