Positiv udvikling fører til kontorflytning i Aalborg

Vores kontor i Aalborg flytter den 1. marts 2021 ind i nye og større lokaler. Vi ser en spændende udvikling i det nordjyske, hvor vi løber stærkt med spændende kundeprojekter og gode relationer – en positiv udvikling som har skabt et behov for mere plads.

Det er under et år siden, at vi slog dørene op for første gang i Aalborg med tre kollegaer i teamet. Nu tæller de ni kollegaer i Aalborg og har siden første arbejdsdag, den 1. maj 2020, blandt andet ansat en lokal teambaseret ledelse bestående af Kjeld Søndergaard, Manager of Relations, og Thomas Guldstrand, Manager of Operations. Sammen står de i spidsen for afdelingens udvikling og projekter – og fungerer som rollemodeller i forhold til at udleve RelateITs kultur og fire værdier: respekt, ambitiøs, nysgerrig og smil og glæde.

Kjeld fortæller om udviklingen og kulturen i RelateIT:

”Vi har oplevet, at markedet efterspørger vores produkter og integrerede løsninger – og det har givet anledning til at udvide teamet, så vi kan hjælpe endnu flere kunder i den helt rigtige retning.

Vi har en ambitiøs og nærværende kultur, som går igen på alle kontorer. Noget af det Thomas og jeg hører ofte fra Aalborgteamet er, at der i RelateIT er en hjælpsomhed ud over det sædvanlige. Alle kollegaer er simpelthen så gode til at hjælpe hinanden på tværs af lokationer, både når det gælder sparring på integrerede løsninger, og når det handler om at finde den rette kollega til at hjælpe en videre. Det tror jeg på er sigende for den måde, vi efterlever kulturen og værdierne på i RelateIT – og bestemt også på kontoret i Aalborg. Det er da en fornøjelse at være en del af."

Kjeld Søndergaard, Manager of Relations, Aalborg

Bliv en del af teamet i Aalborg

Vores nye kontor i Aalborg ligger tæt på havnefronten i centrum og tæt på motorvejen. I et roligt og nærværende miljø vil du som kunde, partner eller kollega mærke den nordjyske stemning og et stærkt fællesskab, når vi sammen skaber den gode IT-løsning.

Den positive udvikling betyder også, at vores afdeling i Aalborg løber stærkt i øjeblikket. Vi søger derfor løbende dygtige konsulenter og udviklere inden for NAV/BC, som kan se sig selv i RelateIT – måske er det dig? Se vores ledige stillinger her.

Find os her

Vi glæder os til, vi igen kan byde kunder og partnere velkomne. Til den tid kan du finde os her:

Gasværksvej 4,
9000 Aalborg

Gå til ledige stillinger