Opgradering til Business Central i etaper
gør det nemt for dig

Kører din virksomhed på en ældre version af NAV? Og har I et ønske om at komme op på en Business Central – men stadigvæk fokusere kræfterne der, hvor det virkelig gælder? Det vil sige på forretningen. Så læs med her.

Microsoft stopper support af gamle NAV-versioner

Hvis du har en gammel Microsoft Dynamics NAV kan der være udsigt til, at Microsoft stopper med at supportere din version. Derfor går I måske allerede med tanker om at opgradere fra en gammel eller en nyere NAV – og op på en Business Central, hvor extensions og løbende opdatering er en naturlig del af din løsning.

Under normale omstændigheder vil vi sammen gå alle jeres processer igennem, og se hvordan vi kan implementere Business Central til jeres fremtidige behov. På den korte bane kan en klassisk opgradering måske virke uoverstigelig.

Den uoverstigelighed har vi fundet en løsning på. I denne model deler vi opgraderingen op i etaper – på samme måde som, hvis vi skulle bestige et bjerg sammen.

Opgradering i etaper

Den allervigtigste faktor for, at en bjergbestiger når helt til toppen er, at han anvender sine kræfter bedst muligt. Det gør han ved at dele bjerget op i etaper. Målet for den første etape er at vænne sig til det nye lufttryk. Her slår han lejr i en såkaldt basecamp, hvor han akklimatiserer og samler kræfter til næste etape. Derfra går turen videre i planlagte etaper, indtil han til sidst når bjergtoppen.

Den fremgangsmåde har vi ført over på rejsen fra NAV til Business Central.

Vores version af en basecamp

I første etape flytter vi din gamle løsning op i Business Central med samme funktioner, som du har nu. Det er her vi når vores fælles basecamp.

Ved at slå lejr i en basecamp, slipper du og din organisation for at indgå i et klassisk opgraderingsprojekt, hvor vi sammen kigger på alle jeres processer.. Det sparer dig tid og ressourcer nu og her – og gør, at du kan komme med på Business Central rejsen uden at investere en masse kræfter og tid i projektet lige nu.

Målet er naturligvis at nå op på den nyeste version af Business Central. Det vil med andre ord være toppen af bjerget, hvis vi bliver i denne terminologi. På vej til toppen, kan vi tage udviklingen af dine essentielle tilretninger og lave dem om til extensions i etaper – i dit ønskede tempo.

Image

Har din virksomhed en gammel version af NAV?

Så skal du være opmærksom på, at kodesproget har ændret sig siden din løsning blev udviklet. I det tilfælde vil muligheden for en periode i basecamp udløbe den 31. oktober 2021*. Det vejleder vi dig meget gerne omkring, så kræfterne anvendes bedst muligt.

Med Microsofts seneste kampagne i ryggen, kan du samtidig tage dit nuværende licensprogram fra NAV med videre på en Business Central, og skifte til månedlig licensbetaling. Det fortæller vi mere om lige her.

Er du i tvivl om, hvad der gælder for dig?

Så tager vi meget gerne en snak om, hvordan en opgradering i etaper kan hjælpe din virksomhed op på en Business Central.

Vi ved, at det er kompliceret at danne sig overblik over versioner og timing i opgradering. Samtidig kan det være en stor beslutning, som skal træffes forholdsvis hurtigt, hvis du kører på en ældre version af NAV.

Vi står naturligvis klar med rådgivning, hvis du skulle være i tvivl om, hvad der gælder for dig. Derfor kommer vi meget gerne forbi jer, så vi kan få lagt den bedst mulige strategi og plan for jeres virksomhed.

*  Note: datoen er opdateret med ny frist. Microsoft har pr. 11. august 2020 udvidet perioden med et år for eksisterende kunder på on-premise. Den oprindelige frist var den 30. september 2020.

Vil du vide mere?