Morgenmøde: Dynamics 365 Business Central, Power BI og nye licensregler

Kom og hør om Microsofts seneste version af ERP-systemet Dynamics 365 Business Central, som erstatter Dynamics NAV. På RelateIT’s morgenmøde får du introduktion til Microsofts nye Dynamics 365 koncept, inklusiv en præsentation af mulighederne med Dynamics 365 Business Central, og hvordan denne implementeres. Vi giver desuden en intro til Power BI, som vel nok er den mest hotte rapporteringsløsning, der findes på markedet i dag.

Dynamics 365 Business Central

Microsoft har i 2018 lanceret deres nye ERP-løsning, som både findes on-premise eller som en cloudløsning, hvor man slipper for tunge opgradingsprocesser, og i stedet altid har adgang til den nyeste løsning. Vi giver dig en kort introduktion og highlights til Business Central Cloud og Business Central On-premise, og supplerer med, hvordan de to versioner adskiller sig fra hinanden. Samtidig deler vi ud af vores viden om Microsoft AppSource (Apps til Business Central) med fokus på extensions, og hvad det betyder for din virksomhed.

Power BI

Med Power BI kan du nemt omdanne din data til indsigt og skabe rapportering på den simple måde. Vi fortæller om Power BI, og hvordan det kan tilføre værdi til din virksomhed. Vi viser eksempler på en løsning, hvor rå data er omdannet til automatiseret, struktureret og værdifuld rapportering, som kan deles med alle niveauer i virksomheden.

Nye licensregler

Vi præsenterer de nye licensregler og priser, der er trådti kraft med lanceringen af Business Central. Du bliver derfor klogere på, hvad ændringerne vil have af betydning for din virksomhed.

Datoer for morgenmøde:

Tirsdag d. 2. april 2019 kl. 9.00 – 12.00
RelateIT, Vandtårnsvej 62A, 1. sal, 2860 Søborg

Onsdag d. 3. april 2019 kl. 9.00 – 12.00
RelateIT, Jernebanegade 1, 2 sal, 5000 Odense C

Agenda

9.00 Velkomst, morgenmad og kort præsentation af RelateIT

9.15 Introduktion til, og præsentation af Dynamics 365 Business Central

10.30 Præsentation af Microsoft Power BI

11.00 Forslag til projektforløb

11.15 Opgraderingsmuligheder, nye licensregler og priser

12.00 Sandwich og afslutning

Tilmelding

Vil du gerne med til vores morgenmøde? Så send en e-mail til vores Salgskoordinator, Jannick Junker Jensen – ham oppe i højre hjørne. Hvis du tager en kollega med, så skriv gerne navnet på denne person ved tilmelding også.