Mindeord: Kim Myllerup, Director of Relations

På årets første dag mistede vi vores kære kollega Kim Myllerup efter kort tids sygdom.

Med over 20 års erfaring i IT-branchen efterlader Kim sig et markant og omfattende virke. Kim var en klassisk salgsmand i ordets bedste forstand; med en legende optimisme og interesse for mennesker dannede han pålidelige og stærke relationer med alle på sin vej.

Kim startede sin IT-karriere i NaviCom, hvor han som salgs- og afdelingschef i Odense var med til at opstarte en ny afdeling. Efter tre år rykkede han videre til Munk IT, hvor flere kollegaer i RelateIT mødte ham første gang. Efter flere års erfaringer ved forskellige NAV-huse, startede han i 2011 ved vores konkollegaer i NORRIQ, hvor han blev salgsansvarlig for fashion og retail segmentet.

I 2015 fik RelateIT endelig fornøjelsen af Kims erfaring og talent, da han startede som Account Manager i vores Koldingafdeling. Der skulle dog ikke gå længe, før det fynske igen kaldte, og i 2017 rykkede han til Odensekontoret som Key Account Manager, hvor han fik det fulde relationelle ansvar i Odense. Da RelateIT i starten af 2021 introducerede en ny organisationsstruktur, blev Kim helt naturligt en del af Odenses lokationsledelse som Director of Relations.

I sin rolle som Director of Relations påtog Kim sig ansvaret for lokationens relationer og samarbejder. Han repræsenterede lokationen til stor cadeau, når han deltog i forskellige fynske netværk i Fynsk Erhverv, HC Odense og Odense ZOO’s sponsornetværk. Ude ved kunder og partnere smittede humøret og den fynske charme, og han gjorde dybe indtryk, ikke bare fra Middelfart til Nyborg, men i hele landet.

Han var et naturtalent til sit arbejde; han mestrede kunsten i at få det svære til at se let ud, og med ydmyghed og optimisme påtog han sig de vanskeligste udfordringer. Kim var et menneske, man kunne regne med – både personligt og fagligt. Hvis han stod overfor en opgave, kunne man være sikker på, at den blev løst til tiden og med stor grundighed. Som kollega var det altid en kæmpe fornøjelse at samarbejde med ham.

Kims sociale væsen gjorde også, at han altid var fast deltager på såvel konferencer som til firmafester, og alle omkring ham nød hans selskab. Kim kunne snakke med alle, og alle kunne snakke med Kim. Han var kendt for at løfte enhver stemning, gerne over frokostbordet eller til fredagsbaren med en klassisk far-joke – selvfølgelig serveret på klingende fynsk. Som et jordnært og nysgerrigt menneske har han været en stor kulturbærer i RelateIT.

Selvom RelateIT fyldte meget i Kims liv, var han også et stort familiemenneske, og der er ingen tvivl om, at hans hustru, Helle, og hans tre sønner var omdrejningspunktet i Kims liv. At han og Helle havde solgt huset og flyttet i en lejlighed på havnen i Odense, fortalte han ofte om med smil på læben. Han nød nemlig friheden ved ikke længere at skulle passe hus og have, for så var der plads til andre goder i livet som tid til kulturelle tilbud eller dage på golfbanen. Kim var en livsnyder, og han vil blive savnet helt utroligt meget af mange mennesker – ved frokostbordet, rundt om pokerbordet, i opgaveløsningen, til festerne, på golfbanen og hos vores kunder.

For de fleste kollegaer i RelateIT var Kim Myllerup blot kendt som Mylle – den altid glade og positive relationsansvarlige i ”O’ense”. Hans hjælpsomhed var stor, hans humør altid højt og hans faglige kvalitet upåklagelig. Kim var en kollega i særklasse. Med sit gode væsen og store erfaring har han sat dybe spor i RelateIT, som vi aldrig vil slette eller glemme.

Savnet er allerede stort.

Æret være Kims minde.