Microsoft varsler prisstigninger og varsler rabat

Det skal du vide om Bridge to Cloud

Microsoft forlænger nu din mulighed for at få minimum 60% i rabat, hvis du forpligter dig til at gå i Cloud med din Business Central inden for de kommende fire år. Microsoft kalder kampagnen for Bridge to Cloud, og nedenfor vil vi gennemgå, hvorfor det giver mening for dig at overveje dine muligheder.

Bridge to Cloud-kampagnen er målrettet dig, der indenfor de kommende fire år har til hensigt at gå i Cloud med Business Central. For at opnå de minimum 60% i rabat på listeprisen i forhold til migrering af din løsning til BC Cloud, skal du inden d. 31. december 2022 blot forpligte dig til at ville gøre det inden for de kommende fire år. Det betyder, at du ikke behøver at gå i gang med det samme, men har mulighed for at planlægge migreringen til et tidspunkt, hvor det passer ind jeres årshjul.

Dynamics Enhancement Plan og Advantage Plan stiger med 1% 

For første gang nogensinde justerer Microsoft priserne på deres Enhancement Plan for NAV og BC On-Prem. Med virkning fra den 1. oktober 2022 vil priserne for Dynamics Enhancement Plan (EP) og Dynamics Advantage Plan (AP) stige med 1 % af Protected List Price (PLP). Denne ændring vil påvirke dine fornyelser efter 1. oktober 2022. For eksempel vil listeprisen for Enhancement Plan ændre sig fra 16 % til 17 % af PLP.  Det får også betydning for de 60% Cloud-rabat, så det er en god ide at tage en beslutning allerede i september.

RelateIT anbefaler, at du går med på denne Bridge to Cloud Promotion. Læs hvorfor her:  

  • Vi forventer, at denne prisstigning på On-Prem Enhancement Plan ikke er den sidste, da Microsoft i fremtiden primært ønsker at understøtte Cloud-løsninger.
  • Tilbuddet med minimum 60% i rabat er et virkelig godt tilbud, som det giver mening at gøre brug af – især fordi du har 4 år til at komme i gang.
 

Detaljer vedr. Bridge to Cloud:

Licenseringsprogram: Cloud Solution Provider (CSP)

Produkt: Dynamics 365 Business Central online

Kampagnens varighed: 1. juli 2022 – 31. december 2022

Kampagnevarighed: 1-årig indledende aftale og tre valgfri 1-årige fornyelser (i alt 4 år)

Priser: Bridge to Cloud-kampagnen giver minimum 60 % rabat på den almindelige kommercielle listepris.

Licenskrav: Du skal købe Dynamics 365 Business Central-onlinelicenser med et årligt samlet beløb, der er større end eller lig med jeres Enhancement Plan fornyelsesbeløb. 

Kontakt os for mere information