Microsoft annoncerer Bridge to Cloud 2 – det her skal du vide

Vi har tidligere fortalt om Microsofts kampagne Bridge to Cloud, som udløber d. 31. december 2022. Det er en kampagne, som er målrettet dig, der gerne vil gå i cloud med din Business Central inden for en overskuelig periode.

Microsoft har netop meddelt, at den fra d. 1. januar 2023 bliver erstattet af en ny kampagne: Bridge to Cloud 2. Det er dog ikke bare en ren forlængelse af kampagnen, og derfor anbefaler vi stadig, at du gør brug af Bridge to Cloud inden d. 31. december 2022. I denne nyhed kan du læse mere om, hvad den nye kampagne indebærer.

Hvorfor laver Microsoft de her kampagner?  

Som vi skrev i vores tidligere nyhed, har Microsoft for første gang nogensinde justeret priserne på deres Enhancement Plan (årlig opgraderingsaftale) for NAV og BC On-Prem fra 1. oktober 2022 med en stigning på 1% af Protected List Price (PLP). Det gælder Dynamics Enhancement Plan (EP).

Bridge to Cloud-kampagnerne er altså Microsofts svar på en god, gammeldags rabataftale til dig, der ved, at du gerne vil opgradere til Business Central Cloud inden for en overskuelig periode.

Der er ikke meget tvivl om, at fremtiden ligger i cloud, men vi forstår godt, at det kan være en stor beslutning at tage. Der er mange fordele ved at gå i cloud: Du får en fleksibel løsning, du nemt kan op- og nedskalere antallet af brugere, og du slipper for driften af hele din infrastruktur til Business Central. Du kan læse mere om Business Central Cloud her – der finder du også et link til en gratis e-bog, hvori vi har samlet vores bedste argumenter for at vælge Business Central Cloud.

Kort om Bridge to Cloud 2

Når vi anbefaler, at du skal benytte dig af Bridge to Cloud-kampagnen inden d. 31. december 2022, så er det, fordi Bridge to Cloud 2 ”kun”  giver 40% rabat modsat de 60%, som du får ved Bridge to Cloud. Derudover giver Bridge to Cloud 2 dig kun 3 år til at opgradere, hvor Bridge to Cloud giver dig 4 år. I Bridge to Cloud 2 gælder aftalen dog ikke kun for NAV, BC On-Prem, men også C5 , XAL og AX er inkluderet. Det er de væsentlige forskelle, som du skal opveje, før du beslutter dig.

Vi forstår godt, hvis du synes, det hele lyder en smule kringlet, men vores eksperter står selvfølgelig klar til at hjælpe og guide dig. Kontakt os her – eller skriv til din primære kontaktperson i RelateIT.

 

Detaljer vedr. Bridge to Cloud 2:

Licenseringsprogram: Cloud Solution Provider (CSP)

Produkt: Dynamics 365 Business Central online

Kampagnens varighed: 1. januar 2023 – 31. december 2024.

Bindingsperiode: Du forpligter dig til at opgradere til Business Central Cloud inden for 3 år fra aftalen indtræder.

Priser: Bridge to Cloud-kampagnen giver 40 % rabat på den almindelige kommercielle listepris.

Licenskrav: Du skal købe Dynamics 365 Business Central-onlinelicenser med et årligt samlet beløb, der er større end eller lig med jeres Enhancement Plan fornyelsesbeløb. 

Kampagnen forudsætter, at du har en gyldig opgraderingsaftale på nuværende licens til enten C5, NAV, BC eller AX.

Kontakt os for mere information