Hvorfor investere i netværkssikkerhed?

Hos RelateIT, samarbejder vi med en række nøje udvalgte partnere. Vi er nemlig sikre på, at kombinationen af kompetente, specialiserede partnere og et godt samarbejde, skaber den ekstra gode IT-løsning. Fortinet er én af de partnere. Fortinet leverer Secure SD-WAN-netværksløsninger, hvilket i sin enkelthed går ud på at kombinere IT-sikkerhed og netværkshastighed i en samlet løsning. Det giver den nødvendige kapacitet, for at vedligeholde en sikker operation på tværs af flere lokationer og forskellige virksomhedsområder. Med Fortinet som partner på netværk og firewall-siden, og RelateIT som partner på din infrastrukturdel, kan du fokusere på at drive din forretning med ro i maven – velvidende, at den er beskyttet forsvarligt imod IT-angreb og lever op til kravene om moderne netværksservices.

STYRK DIN INTERNETKAPACITET OG BESKYT DIG MOD IT-ANGREB

Det er ingen hemmelighed, at der stilles større og større krav til moderne IT-sikkerhed. Flere virksomheder skifter lige nu til den mere agile, responsive og omkostningseffektive Secure SD-WAN netværksløsning, når det gælder om at forbinde lokationer, afdelinger og medarbejdere - på tværs af virksomhedsnetværket.

Særligt i en tid som nu, hvor cloudløsninger og SaaS applikationer bliver standardiseret, og hvor en stor del af kommunikationen foregår netværksbaseret, for at øge produktiviteten. De nye teknologier har utallige fordele, men er samtidigt også forbundet med højere risici. De åbner nemlig op for flere mulige angrebsområder på netværket, og gør din virksomhed sårbar overfor nye trusler og ubudne gæster.

Med de nye moderne IT-løsninger, er det en god idé at overveje, om din virksomhed er ordentligt beskyttet mod IT-angreb. Og samtidig også, om du har valgt en kompetent netværksserviceudbyder, der bidrager til en strømlinet forbindelse imellem jeres virksomhedsafdelinger.

FÅ HJÆLP til NETVÆRKSSIKKERHED AF VORES EKSPERTER

Er du interesseret i at høre mere om IT-sikkerhed og Secure SD-WAN? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder i øjeblikket et fællesmøde med Fortinet, hvor vi sammen med dig går din virksomheds internetkapacitet og IT-sikkerhed igennem – og vejleder i dén netværksløsning, som bedst muligt understøtter operationerne i din virksomhed.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?