Hvad er det bedste retailsystem?

Kasseløsninger, POS, webshops, ERP, regnskab, IT-løsninger – det hele skal helst snakke sammen, men måske ved du ikke, hvor du lige skal starte. For hvordan finder du det bedste retailsystem til din forretning?

Som LS Retail Diamond Partner, har vi specialiseret os i LS Retail, som vi mener står bag en af de bedste løsninger på markedet. Det er der en ret simpel grund til. LS Retails løsninger til detailbranchen understøtter hele din virksomhed og skaber et værdifuldt link mellem dit Point of Sale og dit hovedkontor, hvor de store beslutninger bliver taget. LS Retail skaber flow og giver dig værdifulde analyseværktøjer.

Afhængigt af størrelsen på din forretning vil du have forskellige udfordringer og forskellige processer. LS Retail egner sig især godt til større retailforretninger med komplekse processer og +5-10 butikker. Her vil du typisk have brug for noget, der giver fleksibilitet og skalerbarhed. LS Central er en all-in-one platform, som samler alt, hvad du din detailvirksomhed har brug for.

LS Retails platform kan vokse med dig, da det er direkte forbundet til dit ERP-system Business Central. Det giver dig en unik skalerbarhed, hvor du kan koble nye systemer og værktøjer på, i det din forretning vokser. Det betyder helt konkret, at du ikke skal være mange for, at din forretning pludselig bliver for kompleks – der er plads til det hele med LS Retail. Skalerbarhed og fleksibilitet er vigtige egenskaber, når du skal vælge det bedste retailsystem til din forretning.

Unified commerce – det hele skal hænge sammen

Når du vælger et retailsystem, er det vores største anbefaling, at du vælger en platform, som binder din værdikæde sammen. Vi oplever nogle gange en tendens til forøget fokus på den gode kundeoplevelse i butikken og/eller webshoppen, men hvor man glemmer at forbinde salget til resten af virksomheden – og ikke mindst til hovedkontoret, hvor beslutningstagere har brug for indsigt i hele værdikæden.

Med LS Retail får du en platform, som skaber det, vi kalder unified commerce. Unified commerce kombinerer systemer og samler alle de værktøjer, du i forvejen bruger i hverdagen, i én platform. Tanken bag unified commerce er altså at skabe en nemmere hverdag med automatiske processer, indsigt i værdifulde data og problemfrie kundeoplevelser.

LS Retails løsning kan integrere til de værktøjer og systemer, du allerede bruger, så du kun er afhængig af én platform. Dit lager, webshop, fakturering, indkøb og salg bliver forbundet – og du får værdifuld indsigt i hele din virksomhed og forener alle data på tværs af systemer.

Det bedste retailsystem får du ved at bruge de bedste værktøjer og løsninger på markedet. Der bliver jævnligt udgivet nye, smarte løsninger til dit kassesystem, kundeloyalitet, webshop og mere – men det smarte ved LS Retail er, at alt dette kan integreres og snakke sammen med det helt rigtige fundament. LS Retail læner sig altså op imod en best-of-breed tankegang, hvor du har mulighed for at vælge det bedste fra alle verdener i din branche fordi LS Retail danner et solidt og stærkt fundament.

Med fokus på unified commerce kommer dine kunder i højere grad i fokus, når de oplever gnidningsfrie købsoplevelser og får samme gode oplevelser, om de står nede i din butik eller klikker rundt på din webshop. Du vil opleve større kundetilfredshed og øget salg.

Hvordan sælger du uden data?

Vi har været inde på det før; data er alfa og omega i forretningsøjemed. Du gør dig selv en stor tjeneste at fokusere på dine data, og sørger for at din data flyder – og at den ikke pludselig bliver tabt et sted. LS Retail har stort fokus på et godt data flow i deres løsninger, og det forbliver en af deres største styrker.

Hvis du sidder i flere forskellige systemer, og tingene ikke snakker sammen, kan du ende med forkerte fejl, middelmådige kundeoplevelser og dårlige analyser. Med et godt data flow har du hurtigt overblik over dine indkøb, lagerstatus, kunder og salg – det hele stemmer, og alle relevante interessenter tager udgangspunkt i de samme tal og analyser.

Data skal ganske enkelt kunne flyde fra din webshop til dit lager og videre ud i butikken, ind i regnskabet og videre til dine salgsanalyser – og det skal helst gå hurtigt. LS Retails løsninger sørger for at samle dine data ét sted. Så du kan være sikker på, at den rigtige varer er på det rigtige lager.

4 egenskaber, der skaber det bedste retailsystem

Hvis du spørger os, så er der især fire ting, som er med til at skabe det bedste retailsystem. For at opsummere ovenstående kan vi koge det ned til fire centrale egenskaber, du skal have in mente, når du vælger din nye retailløsning til din virksomhed.

Sørg for at vælge en løsning med følgende egenskaber:

  1. Skalerbart – en løsning der kan vokse med din forretning
  2. Fokus på unified commerce
  3. Best-of-breed tankegang
  4. Godt data flow

Hvis du er i tvivl, så ræk ud til os. Vi har mere end 20 års erfaring med at levere og skabe IT-løsninger til retailbranchen, og vi brænder for at gøre dig og din virksomhed konkurrencedygtige med de helt rigtige systemer.

Du kan selvfølgelig læse mere om LS Retail og dets fordele lige her.

Vil du vide mere?


Image
Poul Stokholm

Product Director Retail