Derfor skal du skifte din C5 ud med Business Central

Arbejder du stadig i C5? Så bør du overveje at skifte dit økonomisystem ud med Business Central – og det er der flere grunde til.

For længe siden – faktisk helt tilbage i 2013 – annoncerede Microsoft, at Microsoft Dynamics C5 skulle en tur på pension. Mange valgte fortsat at benytte C5, da systemet stadig blev opdateret. Men alting har desværre en ende, og i 2019 stoppede Microsoft med at opdatere C5, og det har naturligvis store konsekvenser for dig, der stadig bruger systemet.

Undgå sikkerhedsrisici og integrationsproblemer med skift til Business Central

Når C5 ikke længere vedligeholdes og opdateres, udsætter du din virksomhed for store sikkerhedsrisici. Den manglende opdatering af C5 efterlader desværre mulige alvorlige sikkerhedshuller, som kan have skadelige konsekvenser for din forretning. Desuden anbefaler sikkerdigital også, at man bruger systemer, der er opdateret. Man bør altså overveje at skifte system og version, når det gamle ikke længere opdateres og supporteres af leverandøren.

At arbejde med et forældet IT-system er ikke kun sårbart, men det betyder også, at du kan få udfordringer med integrationen mellem C5 platformen og andre programmer og styresystemer, fordi teknologien ikke er ny. Dette kan påvirke jeres arbejdsgange, fordi I ikke kan gøre det, I har brug for at gøre, hvilket gør det svært og tungt at vækste jeres forretning.

Vi vil gerne give dig et kort overblik og 8 gode grunde til at skifte din C5 ud med en Business Central.8 gode grunde til at skifte din C5 ud med Business Central

Du er nødt til før eller siden at skifte din C5 ud, og her er Business Central en oplagt erstatning. Det er ikke bare et økonomisystem, men det er et alt-i-et-system, som din virksomhed kan have stor gavn af. Herudover er du med Business Central garanteret et driftssikkert system.

Image

Med business Central får du:

  1. Et GDPR compliant system, så du nemt og trygt kan håndtere dine persondata.
  2. Business Central opdateres løbende og er skalerbar. Dette er en fordel, hvis du udvider forretningen. Desuden betaler du pr. bruger, som inkluderer licens og abonnement.
  3. Mulighed for at spare på licensen ved at skifte din C5 ud med Business Central.
  4. Agile og brancherelaterede tillægsløsninger – og du slipper samtidig for specialsyede tilretninger med mere standard løsninger. Men vi kan stadig skræddersy løsninger til din unikke forretning, hvis der er behov for det.
  5. Mulighed for flere brugertyper. Du kan få en administrativ og en begrænset bruger.Den begrænsede brugertype er billigere, og det kan derfor være en god idé, hvis I har brugere, som blot står for at vedligeholde virksomhedens forretningsdata i Business Central.
  6. Integrerbare statistikværktøjer som Power BI kan give dig et helt nyt og mere nuanceret overblik over din forretning.
  7. Mulighed for at tilkøbe extensions med yderligere funktionaliteter. Dette skal ikke kodes som i C5.
  8. Stor fleksibilitet – tilgå Business Central hvor som helst og når som helst.

    Du kan formentlig godt se, at det er nu, du skal skifte fra C5 til Business Central.

Book en stuegang til din virksomhed


Sidder du med følelsen af, at I godt kunne bruge et ’check up’ på jeres IT-landskab? Book en stuegang med en af vores konsulenter og få et overblik over situationen i jeres forretning.

book en stuegang her