De rette IT-løsninger giver dig ro i maven

Vores forretningsdata er måske noget af det mest værdifulde, vi ejer – så hvorfor ikke få det overvåget? Hos RelateIT leverer vi sparring og implementering af infrastruktur inden for overvågning, back-up, IT-sikkerhed, Office 365, Azure services og mere. Sammen sørger vi for, at jeres infrastruktur lever op til nutidens krav for IT.

Få skræddersyet overvågning

Vores eksperter har udviklet en monitoreringsplatform, som giver kunder ro i maven, velvidende at deres IT-systemer kører, som de skal. For at få den bedst mulige løsning vil du som kunde nemlig typisk have flere løsninger, som integrerer med eksterne platforme og hinanden. I sådanne tilfælde er det altafgørende, at alle systemer opererer, som de skal – og at vi har mulighed for at holde øje med, at alt forløber efter planen.

Med den rette løsning får du at vide lige så snart, der er ændringer i planlagte tidsintervaller, performance og kommunikationen til og fra platforme eller POS’er. 

Vidste du, at vi har hjulpet Normal med overvågning af vigtige IT-systemer?

Har du styr på dine data?

Et sandt mareridt når det kommer til dataopbevaring: dine vigtige filer og værdifulde data er væk. Og de kan ikke opstøves igen. Hvad gør du lige?

Der er desværre mange, der tror, at det er nok at have sine data opbevaret hos Microsofts store datacentre – det er det bare ikke altid. Microsoft har ansvar for deres egen platform – eksempelvis platforme i Office 365 universet – men du har i sidste ende selv ansvar for dine data.

Vil du sikre dig, at al din data i Office 365 bliver opbevaret trygt og godt i skyen, så du altid kan gendanne filer?

Der kan opstå situationer, hvor Microsofts foranstaltninger ikke er nok, og hvor det er vigtigt, at du får lavet en backup af dine værdifulde data. Heldigvis samarbejder vi med de bedste på markedet inden for sikkerhedskopiering og tilbyder en løsning, som giver dig ro i sindet.

Det smarte ved løsningen er, at du med et månedligt abonnement får ubegrænset datamængde opbevaret så længe, du skulle have brug for den. Det er et brugervenligt værktøj, som er nemt og hurtigt at installere – og du kan slippe bekymringerne med det samme.

Desuden benyttes der en 3. parts leverandør til backup af dine Microsoft Office 365 produkter. De er uafhængige, og dine backupdata placeres uden for Microsofts datacentre.

Læs mere om Office 365 backup her

Vil du vide mere?


Image

Andreas Pedersen