Days of Knowledge bliver til Directions Days of Knowledge!

Tidligere i år, stod RelateIT i spidsen for Days of Knowledge, der var den allerførste Dynamics 365 Business Central konference i Norden. Vores mål for konferencen var at skabe et rum for videndeling, opkvalificering og best practice indenfor Dynamics 365 Business Central og tilhørende applikationer – og at afholde dette på dansk jord. Dette mener vi bestemt er lykkedes, og vi er rigtig glade for den support, vi får og har fået i branchen.


Vi har et klart billede af, at idéen med en konference lidt tættere på ”hjem” er kærkommen, og heldigvis er vi ikke alene om den opfattelse. Vi har den seneste tid arbejdet på, hvordan formatet for Days of Knowledge skal se ud i fremtiden. Vi er derfor rigtig glade for, at Directions EMEA, der også udviste stor support i år, har valgt at træde ind i konferencen sammen med os.

Det er med stor begejstring, at vi hermed kan løfte sløret for, at konferencen fra 2020 bliver til en Directions Days of Knowledge konference!


Image

Det var spændende og lærerigt for os at træde udenfor vores normale arbejdsområde, som Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central partner, og koordinere og planlægge en konference, til glæde for hele branchen. Allerede i forbindelse med dette års konference, fik vi stor støtte i planlægningen fra kollegaer i branchen.

"Med Directions EMEA som primus motor på konferencen i fremtiden, bliver supporten kun endnu større. Med dem, følger naturligvis deres erfaring, ekspertise og viden om organisering af Dynamics 365 Business Central konferencer verden over. Det er derfor et samarbejde, som vi ser utroligt meget frem til."

Simon Berthelsen, adm. direktør, RelateIT

RelateITs rolle FREMOVER

Directions Days of Knowledge, bliver i fremtiden afholdt med Directions EMEA i førersædet. RelateIT vil stadigvæk være med i planlægning og afholdelse, som en del af den komité, der i fællesskab arrangerer konferencen. Komitéen består af nøglepersoner fra Directions EMEA, RelateIT, Abakion, ForNAV og Dynamics Experts Solutions, og vil være støttet af QBS.

RelateIT vil således fortsat have en finger med spillet, når der planlægges og afholdes Days of Knowledge i fremtiden, men vi er rigtig glade for det setup, konferencen vil have fremover. Vi er overbeviste om, at konferencen kun bliver endnu bedre, når vi tilvejebringer viden fra forskellige kroge af branchen.


Image

Ses vi til Directions Days of Knowledge?

Inden længe frigives early bird billetterne, så skal du sikre dig en billet til konferencen, er det om at handle hurtigt. I år blev konferencen nemlig udsolgt kort tid efter, at billetsalget var skudt i gang. Vi glæder os til at se dig igen.

Vil du gerne have et indblik i stemningen fra Days of Knowledge 2019, og se hvad der venter dig næste år? Så se med i videoen herunder.Vil du vide mere?


Image
Simon Berthelsen