Er du klar til Business Central spring release?

Foråret og endnu lysere tider nærmer sig med hastige skridt, og det gør Microsofts første Business Central release for 2023 også! Det sker den 1. april, og du kan godt glæde dig, for den nye version af Business Central har brugervenlighed i højsædet. Det betyder, at din hverdag kun kan blive nemmere.

Slut med tidskrævende OPGRADERINGSPROJEKTER

Microsoft kommer med to store releases årligt. Det er til din fordel, da de halvårlige opgraderinger betyder, at du slipper for store, dyre og tidskrævende opgraderingsprojekter – og Business Central kan hele tiden leve op til nye krav og behov fra virksomheder.

Hvis du har en Business Central Cloud løsning, kan du sammenligne opdateringen med, når din smartphone skal opdateres – og det sker helt af sig selv. Har du derimod en On-Premises version af Business Central, men vil du gerne have den nye version, så tag endelig fat på twoday RelateIT – vi hjælper dig gerne.

Hvis du har tilpasninger/extensions, skal du være opmærksom

Hvis du har tilpasninger (også kaldet extensions), skal du være opmærksom, da opdateringen til den nyeste Business Central i nogle tilfælde kan påvirke dine tilpasninger. Derfor anbefaler vi, at du læser mere om vores opgraderingsaftale på dine tilpasninger.

Med en opgraderingsaftale sørger vi for, at dine extensions altid snakker sammen med den nyeste version af Business Central. På den måde kommer du aldrig til at stå i en situation, hvor du mangler nogle vigtige funktioner til din forretning i den nye Business Central version.

En lille smagsprøve på to af de største features i den nye release

Microsoft har lavet en oversigt over de nye funktioner, som kommer med den nye release. Du kan dykke ned i dem her og se, hvilke funktioner og opdateringer, der påvirker dig og dine arbejdsprocesser.

Men vi vil gerne fremhæve to af de mest banebrydende features herunder.

  1. Indbygget dataanalyse på lister

    Med denne nye funktion kan du f.eks. summere og gruppere dine varer i selve rapporteringen uden at skulle trække data ud og arbejde med rapporteringen i Excel. På den måde reducerer du fejl, slipper for at skifte mellem applikationer og dine data er i realtid. Det må lyde perfekt for dig, der sidder og arbejder med rapportering.
  1. Copilot til dit CRM- og ERP-system.

    Copilot er en funktion til Dynamics 365 Business Central, som gør det nemmere at generere tekster omkring dine produkter. Forestil dig, at du skal lave en produktbeskrivelse, som oftest kan tage en del tid. Men med copilot-funktionen tager du blot et billede af dit produkt – og kort sagt hjælper copilot dig efterfølgende med at generere en produktbeskrivelse ud fra billedet. Funktionen er foreløbigt kun på engelsk, men mon ikke, den også kommer på dansk.

God fornøjelse med den nye release – og tag endelig fat på os hos twoday RelateIT, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Vil du vide mere?


Image

Rasmus Torpe
Product Director Business Central

Vil du vide mere?


Image

Rasmus Torpe
Product Director Business Central