Mød seniorkonsulent - Kristian Malvang Frellsen

Kristian Malvang Frellsen, seniorkonsulent, RelateIT, kontoret, kollegaer
Job

Jobtitel

Seniorkonsulent

RelateIT, Job, konsulent, kollegaer

Har været i RelateIT siden

2018

Kontoret, job, københavnerkontoret, seniorkonuslent, kristian malvang frellsen

Arbejder i

Søborg

Kan du fortælle lidt om dit job og dine arbejdsopgaver?

Jeg bruger størstedelen af min tid på udviklingsopgaver. Jeg er derfor primært udvikler, men jeg har også mine egne kunder, og derfor agerer jeg også seniorkonsulent. Jeg har et par kunder, som typisk har udviklingsbehov og brug for generel sparring. Der er ikke behov for en forretningskonsulent ved sådanne opgaver, da det hovedsageligt drejer sig om småudvikling af integrationer og løsninger. Ved den type opgaver kommer min rolle som udvikler særligt til udtryk. Man kan vel kalde mig for en hybrid, da jeg både kan rådgive kunden, men også selv kan udvikle den løsning, jeg sammen med kunden finder frem til. Heldigvis ved jeg, hvem jeg kan trække på i RelateIT regi, hvis projektet bærer om sig. Det er rart at vide, når man tilgår en opgave.

Funktionen som udvikler er spændende, fordi vi arbejder med forskellige brancher, som har forskellige behov, og derfor også forskellige krav til løsninger, integrationer og teknologier. Det er alt fra fødevarevirksomheder til produktionsvirksomheder og finansvirksomheder. I øjeblikket sker der også utroligt meget på Dynamics 365 Business Central delen. Særligt principperne omkring et mere strømlinet udviklingsmiljø og -sprog, synes jeg er spændende. Vi går f.eks. fra C/AL til AL sprog, og det kommer til at påvirke, hvordan jeg i fremtiden skal udvikle på opgaver.

Arbejdsgangen og løsningerne er forskellige, og det gør mit job alsidigt. Alligevel er der en vis struktur, da min hverdag ofte består af kundebesøg tre dage om ugen og to dage ”hjemme” på kontoret, sammen med mine kollegaer.

Hvordan var det at starte som ny medarbejder på RelateIT kontoret?

Det var spændende – af flere årsager. Jeg kender en del af mine nuværende kollegaer fra tidligere arbejdspladser. Både nogle fra vores Odense- og Koldingafdeling. Det gav da tryghed, at nogle af ansigterne var velkendte.

Det var også særligt spændende, fordi jeg var én af de første medarbejdere i Søborg. At være med til at bygge noget op på Sjælland var anderledes og sjovt. Det har jeg ikke prøvet før. Os, der var med til at starte det op, fik også lidt lov til at sætte vores eget præg på kontoret – det var fedt.
Jeg kom fra en virksomhed, hvor jeg vidste, hvem der kunne hjælpe med hvad – det gjorde jeg ikke 100 % hos RelateIT til en start. Her kom jeg mere på dybt vand, men på den gode måde. Det udfordrede mig. Jeg forsøgte først at løse udfordringen selv, inden jeg rakte ud efter hjælp. Jeg vidste godt, at hjælpen var derude, men fordi det var en ny afdeling, så udfordrede jeg mig selv først.
Det var særligt fedt at gå fra at være 4 til 11 mand i Søborg. Det skaber en god holdånd, fordi vi alle ønsker det samme. Det skal være rart at komme på arbejde, og du skal have en god føling med, hvad din kollega laver og interesserer sig for– både arbejdsmæssigt, men også privat.
Alle mine RelateIT kollegaer er hjælpsomme, men jeg mærker det især på det kontor, hvor jeg har min daglige gang. Hele baglandet er dog i orden, så der er en masse viden, jeg kan trække på. Netop dét at baglandet er i orden, gjorde at jeg fra start følte mig ”hjemme”.

Vi gør noget sammen, og det har indvirkning på, hvordan hverdagen er. Om fredagen er vi alle samlet, hvor vi spiser morgenmad sammen og gør status på forretningen. Det giver en god holdånd og en god afrunding på ugen – så er vi alle klar til en god weekend.

Hvad er det bedste ved RelateIT?

Der er mange gode ting, men bl.a. friheden og fleksibiliteten i arbejdet, kan jeg godt lide. Jeg oplever frihed under ansvar, da min nærmeste leder har en tilbagelænet tryghed til, at vi performer som vi skal - hvilket vi naturligvis også gør. Jeg tror, at det udspringer af en af de andre gode ting ved RelateIT som arbejdsplads: vi har alle næsen i sporet, og fokuserer på en god og sund forretning – alt imens vi har det sjovt sammen. Det er et setup, som jeg selv er meget enig i, og som jeg finder stor værdi i. Vi løber alle i samme retning.

Vil du vide mere?


Kristian Malvang Frellsen, Seniorkonsulent, kollegaer
Kristian Malvang Frellsen