Mød seniorkonsulent ̶ Fritz Friis Jensen

Image
Image

Jobtitel

Seniorkonsulent

Image

Ved RelateIT siden

2012

Image

Arbejder i

Kolding

Kan du fortælle lidt om dit job og dine arbejdsopgaver?

Jeg er NAV-konsulent men arbejder også somme tider som udvikler. Jeg har et tæt samarbejde med mine kunder, og mange af dem har været med igennem mange år. Derfor er der også hele tiden et naturligt flow af nye opgaver, som jeg skal tage mig af.

Min arbejdsdag er meget varieret, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg sidder et par dage om ugen ude ved en kunde, og resten af ugen sidder jeg på kontoret i Kolding. Jeg løser mange forskellige opgaver, men typisk så går min dag med uddannelse, opsætning, drift eller supportopgaver. En gang imellem udvikler jeg også, hvis det er mindre opgaver, kunden skal have løst.

Hvordan var det at starte som ny medarbejder ved RelateIT?

Jeg har været med til at starte virksomheden i sin tid, så jeg har været med helt fra starten. Vi kom fra en meget stor virksomhed til at starte en ny arbejdsplads, hvor chefen sidder lige ved siden af dig, og hvor der ikke er meget hierarki. Vi har en meget flad organisation, så du kommer hurtigt til at kende alle dine kollegaer rigtig godt.

Hvad er det bedste ved at arbejde ved RelateIT?

Helt klart den ånd vi har! Vores sammenhold, det at vi hygger os rigtig meget med hinanden – både på arbejde og uden for arbejde. Og så fagligheden! Jeg har nogle meget dygtige kollegaer, som altid er klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Og så vil jeg også fremhæve fleksibiliteten i mit arbejde. Hvis jeg har brug for at gå før en dag, så er det ok, at jeg selv styrer, hvordan det passer ind. Det skal ikke godkendes af tre personer, inden det kan lade sig gøre.

Ingen af mine kollegaer er stoppet i de 4 år, vi har eksisteret indtil videre. Det taler da for sig selv!

Vil du vide mere?


Image

Fritz Friis Jensen