Vil du være vores nye

SYSTEMCHEF FOR INFRASTRUKTUR

med ambitioner for ledelse og teknisk salg


Brænder du for en stilling, hvor design af high-end softwareløsninger kombineres med ledelse af et kompetent og motiveret team? Og motiveres du af at arbejde med den nyeste teknologi i en vækstvirksomhed, hvor vi samtidig har fokus på din udvikling? Så har vi jobbet til dig! 

HVAD KOMMER DU SÅ TIL AT LAVE?

Som vores nye systemchef for infrastruktur får du ansvaret for et driftsteam på 10 mand, der samarbejder om både nye projekter og faste driftsopgaver for både danske og udenlandske kunder. Vi arbejder på mange forskellige platforme fra forskellige leverandører, og du får derfor et bredt ansvar. Det er også dig, der med din tekniske viden bidrager til salget til både nye og eksisterende kunder i samarbejde med vores dygtige, kommercielle folk.   
Derudover kan du, i samarbejde med teamet, formå at omsætte kundernes behov til solide og innovative løsninger på højt plan. 

Du får i høj grad mulighed for at præge RelateITs strategi på infrastrukturområdet og være med til at sikre både retning og vækstVi stræber efter at være en strategisk partner for vores kunder, og har derfor stort fokus på de nyeste teknologier og forsøger at udfordre status quo hos kunderne.  

Din arbejdsplads kan være enten på vores kontor Kolding eller Odense - ligesom du kan forvente arbejdsdage på vores andre kontorer i Danmark eller hos vores kunder. 

DINE ARBEJDSOPGAVER INKLUDERER BLANDT ANDET:

 • Strategisk ansvar for forretningsområdet 
 • Daglig ledelse af teamet
 • Pre-sales i samarbejde med kollegaer 
 • Deltage aktivt i RelateITs ledergruppe 
 • Teknisk konceptudvikling både inden for infrastruktur og RelateITs andre forretningsområder 

HVAD FORVENTER VI, DU HAR MED I RYGSÆKKEN?

 • Min. 3 års erfaring som arkitekt i en mellemstor virksomhed 
 • Erfaring med teknisk støtte til salg på højt niveau 
 • Praktisk anvendelig erfaring med Microsoft Azure 
 • Erfaring med distributørsamarbejde, og allerhelst med Microsoft
 • Kendskab til ERP, og gerne Microsoft NAV/BC 
 • Kendskab til Cloud IT fra andre leverandører end Microsoft, f.eks. Amazon eller Google 
 • Flydende i skriftligt og mundtligt dansk og engelsk på højt niveau 

Hvordan vil vi ellers beskrive dig?

Som et fagligt fyrtårn inden for dit felt, som både kollegaer og kunder kan læne sig op ad og blive inspireret af. Samtidig er du frisk på at lære nyt og nysgerrig på nye teknologier Du kan godt lide at have en hverdag, hvor ikke alle dine dage er ens og hvor en ny dag byder på nye udfordringer og muligheder. 

Du arbejder struktureret og er god til at prioritere opgaverne både for dig selv og dit team. Du har et højt drive med fokus på resultaterne og samtidig en empatisk og motiverende personlighed. Det er også vigtigt, at du er en stærk kommunikator og kan begå dig på alle niveauer, både internt og eksternt. 

hVORDAN SØGER DU JOBBET?

Vi læser ansøgninger løbende, så du skal ikke holde dig tilbage med at sende os en ansøgning. Sidste frist for ansøgning er den 2. august 2020. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores HR-support på +45 76 317 290. 

Vil du vide endnu mere? Så kan du læse mere om os og høre hvad vores kollegaer siger om at arbejde ved RelateIT. Lokation

Odense eller Kolding

Ansøgningsfrist

Udløbet


Ansøgningsfristen er desværre udløbet


Se vores ledige stillinger her

Kategori

JOB • Infrastruktur Systemchef navAzure CLOUD it forretningsforståelse


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Louisa Seested Andersen

HR-koordinator


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


Altså udover alle de spændende opgaver vi allerede har nævnt? RelateIT blev etableret i 2012 og er i stor vækst. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt. 


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads