Vil du være vores nye

Systemchef for business central


Motiveres du af at arbejde i spændingsfeltet imellem den nyeste teknologi og det at motivere og lede et dygtigt team, hvor der er fokus på både din og teamets udvikling? Og har du det drive, der skal til for at opbygge vores nye afdeling i Aalborg, samtidig med, at du kan sikre en god drift? Så har vi jobbet til dig!

RelateIT har i foråret åbnet vores nye kontor i Aalborg, og vi har derfor brug for en systemchef der, sammen med vores kommende afdelingschef, skal sikre kontorets daglige drift i takt med, at afdelingen er i kraftig vækst hen over de kommende år. Vi har allerede veletablerede kontorer i Odense, København, Kolding, Skanderborg og Dubai, og du kan derfor læne dig op ad folk med stort system- og branchekendskab.

Derudover bliver du både en del af RelateITs ledergruppe, der sammen sætter retning og mål for virksomhedens fremtid samt systemchefgruppen, hvor I deler den nyeste teknologiske udvikling og sparrer omkring markedet.

hVAD KOMMER DU SÅ TIL AT LAVE?

Da der er tale om en afdeling i vækst, vil dit ansvar og opgaver udvikle sig hen over tid. Du vil referere til afdelingschefen, men I har et fælles ansvar og driver afdelingen sammen, når det gælder afdelingens økonomi, medarbejdertrivsel- og tilfredshed og ikke mindst eksekvering af afdelingens strategiplan som en del af den samlede strategi for RelateIT.

Det forventes, at du selv er udførende på en del af afdelingens projekter samtidig med, at du har et særligt ansvar for afdelingens samlede projektportefølje. Som en naturlig følge heraf, deltager du i styregrupper, og vil være den, der præsenterer, står på mål for og følger op på projekterne hos kunderne.

Dine arbejdsopgaver omhandler blandt andet:

 • Daglig ledelse af teamet
 • Sikre rette ressourceallokering til projekter
 • Drive og deltage i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering og præsentationer
 • Du er en aktiv del af ledergruppen og systemchefgruppen på tværs
 • Bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring på tværs af afdelingerne
 • Deltager i salgsarbejdet på potentielle, nye kunder i samarbejde med afdelingschefen
 • Sikrer regelmæssig afholdelse af seminarer for kunder og kundeemner

Hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

 • En videregående uddannelse, eller tilsvarende erfaring, inden for IT eller med anden teknisk/naturvidenskabelig baggrund
 • Ledelseserfaring og kan påvise gode resultater
 • Erfaring med implementering af Business Central og NAV, inden for flere moduler
 • En kunde- og løsningsorienteret tilgang med en god forretningsforståelse
 • Flydende i skriftligt og mundtligt dansk og engelsk på højt niveau

HVORDAN VIL VI ELLERS BESKRIVE DIG?

Vi ser dig som et fagligt fyrtårn inden for dit felt, som både kollegaer og kunder kan læne sig op ad og bliver inspireret af. Samtidig er du frisk på at lære nyt og nysgerrig på nye teknologier, ligesom du gerne deler ud af din egne erfaringer. Du arbejder struktureret og er god til at prioritere opgaverne både for dig selv og dit team. Du har et højt drive med fokus på resultaterne og har samtidig en empatisk og motiverende personlighed, der gør dig til en respekteret leder og en god sparringspartner.

Det er også vigtigt, at du er en stærk kommunikator og kan begå dig på alle niveauer både internt og eksternt, og at du med din selvstændighed ikke er bange for at sige din mening. Du trives i en hverdag, hvor ikke alle dage er ens, og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at ligge en ekstra indsats i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.Lokation

Aalborg

Ansøgningsfrist

Udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • systemchef ledelse business central nav


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Louisa Seested Andersen

HR-koordinator


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


Da hele RelateIT er i stor vækst, har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som leder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til direktionen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads