Vil du være vores nye

Software Developer, e-commerce


Vil du være med til at designe, udvikle og implementere vores kunders webshop-løsning? Vores kunder skal have den bedste løsning, der optimerer lige netop deres forretning, så hvis du brænder for at udvikle softwareløsninger og bruge de nyeste teknologier og dine kreative evner, er du måske vores nye kollega.

Vi søger endnu en erfaren udvikler til vores webafdeling, hvor din primære opgave vil være design og udvikling af RelateITs e-commerceløsning baseret på Wordpress/WooCommerce. Projekterne vil variere meget i karakter og scope, men du vil få direkte indflydelse på vores kunders hverdag og deres arbejdsprocesser, da webshop-løsningen er tæt integreret med deres ERP. Du skal arbejde både med frontend- og backend-udvikling – herunder tema- og pluginudvikling.

Vi har kontorer i fem danske byer, så din faste arbejdsplads afhænger af, hvor du bor. Uanset din lokation bliver du en del af RelateITs webteam, som er et ungt team med vækstambitioner, holdånd og en uformel tone. Du vil også få arbejdsdage på de andre lokationer og naturligvis hos vores kunder.

Om dig

Det kommer naturligt til dig at analysere på kundernes behov og omsætte disse til digitale løsninger i samarbejde med kunden og dit team. Du får stor indflydelse på hele processen, så du må ikke være tilbageholdende med at udfordre valg af design, teknologi og kravspecifikation.

Du tager ansvar for dine egne opgaver med sans for vigtigheden af detaljen – også i travle perioder. Du trives i, at ikke alle arbejdsdage er ens, men du har fortsat øje for den røde tråd i projekter. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men du er også opsøgende og rækker ud i dit team, hvis du har brug for sparring. Du formår at tilpasse dig kundens miljø, og gennem din servicerende tilgang gør du kunden tryg i både relationen og løsningen af opgaven.

Din baggrund

  • Mindst 3 års erfaring med udvikling i Wordpress/WooCommerce
  • Relevant uddannelse eller samme kompetencer tilegnet igennem erfaring
  • Erfaring med at starte et e-commerceprojekt fra bunden
  • Solid erfaring med udvikling af e-commerceløsninger og udvikling i HTML, CSS, PHP
  • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau


I hverdagen arbejder vi med rigtig mange forskellige slags teknologier og sprog, og der er ikke krav om et specifikt sprog. Det vigtigste er, at du kan tilegne dig kompetencer inden for et givent felt.

Nice to have:

  • Kompetencer inden for betalingsgateways
  • Erfaring med nyeste CSS frameworks, såsom Tailwind.css
  • Erfaring med plugin udvikling til Wordpress


Lokation

København, Odense, Kolding, Skanderborg eller Aalborg

Ansøgningsfrist

udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • udvikler e-commerce software web


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 120 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads