Vil du være vores nye

Software Developer, Web


Vi har brug for dig, der let bliver opslugt af at designe softwareløsninger med fokus på at optimere vores kunders hverdag. Du brænder for digital transformation, den nyeste teknologi og innovationsprojekter, og du arbejder passioneret med en professionel tilgang, hvor du kan bringe dine kreative evner i spil. Genkender du dig selv, så kan det være, at det er dig, vi mangler hos RelateIT.

Som Software Developer hos os skal du arbejde med store kunder, hvor du skal transformere manuelle processer til digitale løsninger. Vores kunder er fundamentet for vores forretning, og du vil komme til at spille en afgørende rolle i design og udvikling af løsningen. Projekterne varierer meget i karakter og scope, men altid med udgangspunkt i brugen af de nyeste teknologier inden for feltet. Du vil få indflydelse på hele løsningens udvikling, herunder også hvilke teknologier, der skal bruges, og hvordan arkitekturen bliver udformet. Det hele sker med fokus og direkte indflydelse på vores kunders forretning.

Det kommer naturligt til dig at analysere på kundernes behov og omsætte disse til digitale løsninger i samarbejde med kunden og dit team. Du har måske erfaring med fra en lignende stilling, hvor du ønskede mere indflydelse på design, arbejdsprocesser og valg af teknologi. Den indflydelse kan vi give dig, hvis du ikke er tilbageholdende i forhold til at udfordre valg af design, teknologi og kravspecifikation.

Vi har brug for flere nye kollegaer, og din arbejdsplads bliver enten i København eller Kolding. Du bliver en del af RelateITs webafdeling, som er et ungt team med vækstambitioner, holdånd og en uformel tone. Uanset hvilken lokation du bliver tilknyttet, så indgår du i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af lokationer, og du kan forvente arbejdsdage på andre lokationer og naturligvis hos vores kunder.

Dine hovedopgaver

 • Du analyserer dig frem til digitalisering af arbejdsprocesser.
 • Du designer arkitekturen og infrastruktuen.
 • Du udvikler kundespecifikke digitale løsninger – herunder e-commerce.

Dig som person

Som person er du ambitiøs og tager ansvar for dine egne opgaver med sans for vigtigheden af detaljen – også i travle perioder. Du trives i, at ikke alle arbejdsdage er ens, men du har fortsat øje for den røde tråd i projekter. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje. Du har en holistisk tilgang til arbejdsopgaverne og kan se sammenhængen mellem de enkelte dele. Du kan lide at arbejde selvstændigt og synes, det er sjovt at starte med et blankt kanvas, hvor netop din faglighed og kreativitet er med til at designe det endelige produkt. Men du er også opsøgende og rækker ud i dit team, hvis du har brug for sparring. Du formår at tilpasse dig kundens miljø, og gennem din servicerende tilgang gør du kunden tryg i både relationen og løsningen af opgaven.

Vores forventninger til dig

 • Minimum 4 års erfaring med softwareudvikling.
 • Relevant uddannelse, såsom ingeniør, datalog eller tilsvarende viden igennem erfaring.
 • Solid erfaring med design af API.
 • Du har arbejdet på større udviklingsprojekter før med en god forståelse for datamodeller og skemaer.
 • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau.

I hverdagen arbejder vi med rigtig mange forskellige slags teknologier og sprog, og der er ikke krav om et specifikt sprog. Det vigtigste er, at du kan tilegne dig kompetencer inden for et givent felt.

Nice to have:

 • Kompetencer inden for C# udvikling
 • Erfaring med React og TypeScript
 • Erfaring med Node.js
 • Kendskab til GraphQl
 • Kendskab til Docker


Lokation

København eller Kolding

Ansøgningsfrist

Udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • udvikler web software løsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Marie Kathrine Boe Lystlund

Head of HR


Let’s succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 115 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads