Vil du være vores nye

Senior .Net Backend developer


Bliver du let opslugt af at designe softwareløsninger? Brænder du for digital transformation, den nyeste teknologi og innovationsprojekter? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en kollega, der er klar på at spille en afgørende rolle i forhold til at transformere manuelle processer til digitale løsninger hos vores kunder. Du bliver en del af et team, som primært arbejder på nye og spændende projekter, hvor målet er innovation og optimering af arbejdsprocesserne hos vores kunder.

Du kommer til at arbejde med store kunder, hvor du skal designe og udvikle backend applikationer. Du bliver en nøglespiller i vores udviklingsteam og vil få medansvar, når projekter skal scopes og designes. Du vil få medbestemmelse for hele løsningens udvikling, ligesom det er dig, der skal være med til at definere, hvilke teknologier, der skal bruges, og hvordan arkitekturen bliver udformet. Vi tager altid udgangspunkt i de nyeste teknologier inden for feltet, og du vil være udvikleren, der sætter den tekniske dagsorden.

Vi har kontor i 5 danske byer og i Dubai. Din faste arbejdsplads vil være i Kolding eller Odense, men du kan også forvente arbejdsdage på andre af vores kontorer eller hos vores kunder. Vores Web-team har vækstambitioner, holdånd og en uformel tone.

Om dig

Det kommer naturligt til dig at analysere på kundernes behov og omsætte disse til digitale løsninger i samarbejde med kunden og dit team. Du kommer måske fra en lignende stilling, men ønsker mere indflydelse på design, arbejdsgange og valg af teknologi. Derfor er du heller ikke tilbageholdende i forhold til at udfordre valg af design, teknologi og kravsspecifikation. Du kommer til at arbejde selvstændigt, men har erfarne kollegaer at sparre med omkring opgaverne.

Da du får ansvar for dine egne arbejdsopgaver, er det vigtigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt, men du er også opsøgende og rækker ud i dit team, hvis du har brug for sparring. Det er vigtigt, at du har øje for den røde tråd i projekter med sans for vigtigheden af detaljen – også i travle perioder. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje, så når vi har rigtig travlt, kan du også komme ud for at skulle yde en ekstra indsats i en periode.

Du trives i, at ikke alle arbejdsdage er ens, og du formår at tilpasse dig kundens miljø. Gennem din servicerende tilgang kan du gøre kunden tryg i både relationen og løsningen af opgaven.

En af vores styrker er, at vi genbruger hinandens viden og erfaringer. Derfor mødes vi 10 gange årligt til en fælles opkvalificeringsdag for hele RelateIT, hvor vi har fokus på uddannelse og at dele vores viden på tværs. Så det er vigtigt, at du er nysgerrig på at lære mere.

Din baggrund

  • Mindst 5 års erfaring med softwareudvikling
  • Relevant uddannelse f.eks. ingeniør, datalog eller tilsvarende viden tilegnet igennem erfaring
  • Erfaring med design af API, gerne GraphQL
  • Har arbejdet på større udviklingsprojekter med C# .NET
  • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau

I hverdagen arbejder vi med rigtig mange forskellige slags teknologier, og der er ikke krav om et specifikt værktøj. Det vigtigste er, at du kan tilegne dig kompetencer inden for et givent felt.

Følgende ser vi ikke som must-haves, men som nice-to-have:

  • Erfaring med React/TypeScript og Node.js
  • Kendskab til GraphQL og Docker

Hold dig ikke tilbage med at sende din ansøgning afsted – vi følger løbende med og er klar på at invitere interessante kandidater til samtale.Lokation

Kolding, Odense

Ansøgningsfrist

7. marts 2023


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • developer web senior


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Karsten Tietje

Product Manager Web

+45 21 49 47 49


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 115 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads