Vil du være vores nye

Sales & Marketing Coordinator


Drømmer du om en karriere, hvor du igennem udvikling af kunderelationer, kan gøre en forskel? Er du en haj til at vedligeholde og opdatere CRM-systemer og brænder for planlægning? Så er du måske vores nye salgs- og marketingkoordinator i Odense.

Vi har brug for dig, der er glad for at planlægge og koordinere salgsaktiviteter samt rapportere og analysere på effekten heraf. Relevante data skal struktureres i CRM-systemet, som vil være omdrejningspunktet for mange af dine daglige opgaver, hvor målgrupper skal udvælges, leads skal fordeles til relevante sælgere, og du følger op og beriger systemet med endnu flere data. Vi prioriterer relationen med kunden, så du vil få en finger med i mange faser af vores kunders engagement, så det kan følges hele vejen.

Du vil komme til at arbejde tæt med hele salgs- og marketingteamet i forbindelse med at skaffe nye kunder og få det maksimale ud af relationen med de kunder, vi allerede har. I din hverdag vil du både sparre med sælgere, konsulenter, kunder og ledelsen, hvorfor det er vigtigt, at du kan begå dig på flere niveauer i vores uformelle organisation.

Du vil helt sikkert få en varieret hverdag, hvor du kan præge og udvikle dine arbejdsopgaver med kunderelationen i fokus. Du kommer til at sidde sammen med tre kolleger i vores marketing- og kommunikationsafdeling i hjertet af Odense, men du vil få en stor kontaktflade i RelateIT, og du får derfor også dage på vores andre lokationer i landet.

Om dig

Opgaverne kræver, at du er en udadvendt åben person, der er tryg ved at ringe rundt og opsøge kontakt samt følge op på leads, der har vist interesse for RelateIT. Ligesom du gerne deltager personligt i arrangementer, når det er nødvendigt.

Du arbejder struktureret og har erfaring med CRM-systemer. Du sætter en ære i at vedligeholde kvaliteten af data i CRM-systemet, og du har øje for at tilpasse og justere processer. Du finder glæde i at ”rydde op” i systemer, og at alle data er på sin rette plads – også selvom det kræver, at du skal være opsøgende for at skaffe opdaterede oplysninger.

Du er en eminent planlægger og koordinator, der har forståelse for forretning og salg, er administrativt stærk og er en holdspiller. Du er både kvalitetsbevidst og detaljeorienteret, har et godt humør, veludviklede samarbejdsevner og en proaktiv, løsningsorienteret tilgang til jobbet.

Så er ovenstående lige dig? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til jobbet.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

Desværre udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • koordinator marketing salg events


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Rikke Hestbæk

Head of Marketing & Communications


Let's succeed together


RelateIT er et konsulenthus, der leverer ambitiøse Microsoft-løsninger med ERP i centrum og en produktsammensætning i hastig udvikling. Vi er 130 medarbejdere fordelt i Danmark og Dubai, og vi bidrager alle til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de samarbejder med os. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og sammen med vores kerneværdier Respekt, Ambitiøs, Nysgerrighed og Smil & Glæde, sætter vi en ære i at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Vi er en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, og der er altid plads til et godt grin. Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med frokostordning, sociale arrangementer, sportsklub m.m.

Læs mere om RelateIT som arbejdsplads