Vil du være vores nye

Power BI Consultant


Mere om dig

Hvis du brænder for relationer, er vild med data og elsker at gøre en forskel ved at skabe værdi for vores kunder, så har du her muligheden for at slippe dine skills løs med flotte BI-rapporter.

Din baggrund er ikke så vigtig, men du har garanteret arbejdet meget i Excel, og du jonglerer elegant med formler og pivot-tabeller samtidig med, at du kender til Power BI og synes ligesom os, at det er fremtidens værktøj!

Hos RelateIT skal du afdække vores kunders behov, så de får den bedste BI-løsning. Så du kommer til at slå dig løs med opbygning af flotte rapporter og seje datamodeller i Power BI, og du er kundens partner og ven i alle de spørgsmål, de kan finde på. Du sikrer succes hos kunden og hjælper dem med træning og udrulning.

Vi har kontorer i 5 danske byer, men det er til vores kontor i Herlev, at vi har brug for dig. Du bliver du en del af RelateIT med dygtige kollegaer, der er der for dig og har din ryg. Du vil også komme rundt på de andre lokationer og naturligvis hos vores kunder.

Der er stor fleksibilitet i jobbet, og du har mulighed for at indrette din arbejdsuge, som det passer dig. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje, så når vi har rigtig travlt, kan du også komme ud for at skulle yde en ekstra indsats i en periode.

Du er udadvendt og god til at kommunikere på flere kanaler. Du brænder for at levere en høj kvalitet og den rigtige løsning, og du har en god forretningsforståelse og fornemmelse for, hvad der skaber værdi i en virksomhed.

Det er vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde og god til at vidensdele. Vores opgaver foregår i forskellige brancher, og en af vores styrker er, at vi kan genbruge hinandens viden og erfaringer. Derfor mødes vi hver måned til en fælles opkvalificeringsdag for hele RelateIT, hvor vi har fokus på uddannelse og at dele vores viden på tværs. Så det er vigtigt, at du er opsøgende og nysgerrig på at lære mere.

Vi stiller høje krav til dig, og du skal trives med at arbejde selvstændigt i jobbet som konsulent. Til gengæld dyrker vi vores teamspirit og lover at hjælpe dig, når du har brug for det – både til at udvikle dig som kollega og i rollen som konsulent. Vi er meget sociale og nyder at ses til både lokale arrangementer, fester og events på tværs af lokationer – så er det også nemmere at række ud efter hjælpen i dagligdagen!

Din baggrund

  • Du har formentlig en videregående uddannelse og et par års arbejdserfaring
  • Det er naturligt for dig at kombinere din data-passion med forståelse for forretningen
  • Du er selvkørende, opsøger viden og rækker ud efter hjælp, når du har brug for det
  • Har du kendskab til BI- og ERP-systemer som f.eks. Navision eller BC, er det en fordel
  • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau.


Lokation

København

Ansøgningsfrist

udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • Konsulent  Power BI Business Intelligence • Rapportering


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Jesper Maltbæk Wittendorff

Product Manager Business Intelligence


Let's succeed together


RelateIT er et konsulenthus, der leverer ambitiøse Microsoft-løsninger med ERP i centrum og en produktsammensætning i hastig udvikling. Vi er 130 medarbejdere fordelt i Danmark og Dubai, og vi bidrager alle til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de samarbejder med os. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og sammen med vores kerneværdier Respekt, Ambitiøs, Nysgerrighed og Smil & Glæde, sætter vi en ære i at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Vi er en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, og der er altid plads til et godt grin. Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med frokostordning, sociale arrangementer, sportsklub m.m.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads