Vil du være vores nye

Power Apps Consultant


Er du vild med at kode kombineret med en god forretningsforståelse? Du vil elske at gå all in på at omsætte kunders ønsker og behov til konkrete brugervenlige apps og integrationer, som du designer og udvikler? Så er det måske dig, vi søger til vores team!

Der er run på vores ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central – og herunder også hele Power platformen. Vi søger derfor en konsulent med et stort drive, der kan afdække vores kunders behov og prioritere relation og dialog højt. Det er gennem relationen, at vi sikrer de rigtige og bedste løsninger – lige fra første kontakt til aflevering af løsningen.

Du følger opgaven og processen hele vejen fra idé til udvikling og drift. Du skal analysere og designe løsninger på baggrund af Power platformen, der understøtter vores kunders arbejdsprocesser og behov. Du kommer til at udarbejde designoplæg, løsningsbeskrivelser og prototyper samt endeligt tilbud. Du vil arbejde med en-til-en løsning, hvor en vigtig opgave bliver at følge op på anvendelsen af din løsning sammen med kunden. Vi vil elske, hvis du har en kreativ tilgang og kan designe visuelle brugergrænseflader til stor glæde for vores kunder.

Vi har lokationer over hele landet og i solrige Dubai. Din arbejdsplads kan blive i Odense eller København. Dit team sidder i Odense, men du bliver en del af en organisation med dygtige kollegaer, der er der for dig og har din ryg. Du vil også komme rundt på de andre lokationer og naturligvis hos vores kunder.

Der er stor fleksibilitet i jobbet, og du har mulighed for at indrette din arbejdsuge, som det passer dig. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje, så når vi har rigtig travlt, kan du også komme ud for at skulle yde en ekstra indsats i en periode.

Vi er meget sociale og nyder at ses til både lokale arrangementer, fester og events på tværs af lokationer – så er det også nemmere at opsøge viden og række ud efter hjælpen i dagligdagen!

Mere om dig

Du trives i en hverdag, hvor ikke alle dage er ens. Du har et stort drive og har lyst til at prøve nye ting af og på den måde bidrage med nyudvikling på området. Du får ansvar for dine egne arbejdsopgaver, er det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt og ikke er bange for at tage initiativ. Samtidig har du kollegaer i dit team, som du kan sparre med, når det er nødvendigt.

Som person er du udadvendt og imødekommende, nysgerrig og har et smil på læben. Du brænder for at levere en høj kvalitet og den rigtige løsning, og du har en god forretningsforståelse og fornemmelse for, hvad der skaber værdi i en virksomhed.

Det er vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde og god til at vidensdele. Vi mødes hver måned til en fælles opkvalificeringsdag for hele RelateIT, hvor vi har fokus på uddannelse og at dele vores viden på tværs. Så det er vigtigt, at du er opsøgende og nysgerrig på at lære mere.

Din baggrund

  • En videregående uddannelse og nogle års arbejdserfaring med Power Apps, Power platformen eller andre low-code platforme: Logic Apps, Power Automate, CSS JavaScript, Adobe XD, Microsoft Devops, Azure platformen
  • Erfaring med udvikling af apps og procesautomatisering eller lign.
  • Kendskab til og kan anvende Azure, Logic Apps, Sharepoint, Microsoft Dataverse, Azure functions, produkter i Microsoft365 pakken
  • Erfaring med at omsætte specifikke krav til løsninger, udarbejdelse af dokumentation ift. funktioner og design af løsninger
  • Kendskab til Business Central eller andet ERP-system er en fordel, men ikke et krav
  • Dansk og engelsk flydende i skrift og tale

Det er en fordel, hvis du kan fremvise konkrete produkter som hjemmesider, apps eller lignende – enten i forbindelse med en projektopgave eller konkrete produkter, der er udarbejdet til kunder.


Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.Lokation

Odense eller København

Ansøgningsfrist

12. marts 2023


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • consultant power apps power automate


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Jesper Hansen

Product Manager Power Apps


Let's succeed together


RelateIT er et konsulenthus, der leverer ambitiøse Microsoft-løsninger med ERP i centrum og en produktsammensætning i hastig udvikling. Vi er 160 medarbejdere fordelt i Danmark og Dubai, og vi bidrager alle til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de samarbejder med os. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og sammen med vores kerneværdier Respekt, Ambitiøs, Nysgerrighed og Smil & Glæde, sætter vi en ære i at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Vi er en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, og der er altid plads til et godt grin. Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med frokostordning, sociale arrangementer, sportsklub m.m.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads