Vil du være vores nye

Power Apps Consultant


Er du vild med at kode kombineret med en god forretningsforståelse? Du vil elske at gå all in på at omsætte kunders ønsker og behov til konkrete brugervenlige apps og integrationer, som du designer og udvikler? Så er det måske dig, vi søger til vores team!

RelateIT er specialist i at levere skræddersyede IT-løsninger og rådgivning til vores kunder. Vi hjælper virksomheder med at udnytte deres data til at opnå værdifulde indsigter og forbedre deres forretning. Vi søger en konsulent med et stort drive, der kan afdække vores kunders behov og prioritere relation og dialog højt. Det er gennem relationen, at vi sikrer de rigtige og bedste løsninger – lige fra første kontakt til aflevering af løsningen.

Hos os er der ikke langt fra idé til handling, og i tæt samarbejde med vores Product Manager for Power Apps og vores relations ansvarlige kan du være med til at præge og udvikle din rolle samt fremtiden for vores produkter på vores lokation i København. Du vil få mulighed for at være med til at starte en ny afdeling op og sætte dit præg på teamet såvel som kunder og løsninger.

Du kommer til at spille en nøglerolle, hvor du vil få ansvar for at lede projekter samt fungere som teknisk ekspert og bidrage med din ekspertise til at drive os fremad. Du følger opgaven og processen hele vejen fra idé eller behov til udvikling og drift. Du skal analysere og designe løsninger på baggrund af Power platformen, der understøtter vores kunders arbejdsprocesser og behov. Du kommer til at udarbejde designoplæg, løsningsbeskrivelser og prototyper samt endeligt tilbud. Du vil arbejde med en-til-en løsning, hvor en vigtig opgave bliver at følge op på anvendelsen af din løsning sammen med kunden. 

Vi har kontorer i 5 danske byer og i Dubai. Din arbejdsplads bliver i København, men du vil også komme rundt på de andre lokationer og naturligvis hos vores kunder. Vi tilbyder et dynamisk og motiverende arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer.

Vi lægger stor vægt på den rette balance mellem arbejde og fritid og tilbyder en hybrid arbejdsplads, så du i stor grad har mulighed for at indrette din arbejdsuge, som det passer dig. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje, så når vi har rigtig travlt, kan du også komme ud for at skulle yde en ekstra indsats i en periode.

Hos RelateIT er vi stærkt engagerede i at opkvalificere vores medarbejdere og sikre, at du holder dig opdateret inden for dit fagområde, så du har de nødvendige færdigheder og viden til at levere de bedste løsninger til vores kunder. VI er sammen til faglig opkvalificering, men vi nyder også at ses til både lokale arrangementer, fester og events på tværs af lokationer.

Om dig

Du trives i en hverdag, hvor ikke alle dage er ens. Du har et stort drive og har lyst til at prøve nye ting af og på den måde bidrage med nyudvikling på området. Du får ansvar for dine egne arbejdsopgaver, er det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt og ikke er bange for at tage initiativ. Samtidig har du kollegaer, som du kan sparre med, når det er nødvendigt.

Du er vedholdende i dine relationer, og det er naturligt for dig både at skabe nye relationer og følge op og vedligeholde de eksisterende. Derfor er du som person udadvendt og imødekommende, nysgerrig og har et smil på læben. Du er ambitiøs og brænder for at levere en høj kvalitet og den rigtige løsning. Du har en god forretningsforståelse og fornemmelse for, hvad der skaber værdi i en virksomhed.

På sigt kan du måske også se dig selv som mentor for trainees på vores Talent Academy.

Din baggrund

  • En videregående uddannelse og nogle års arbejdserfaring med Power Apps, Power Automate eller andre low-code platforme: Logic Apps, CSS JavaScript, Figma, Microsoft Devops, Azure platformen 
  • Indgående erfaring med udvikling af apps og procesautomatisering eller lign. 
  • Kendskab til og kan anvende Azure, Logic Apps, Sharepoint, Microsoft Dataverse, Azure functions, produkter i Microsoft365 pakken
  • Erfaring med at omsætte specifikke krav til løsninger, udarbejdelse af dokumentation ift. funktioner og design af løsninger
  • Kendskab til Business Central eller andet ERP-system er en fordel, men ikke et krav
  • Dansk og engelsk rimelig god i skrift og tale

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.Lokation

København

Ansøgningsfrist

22. oktober 2023


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • Consultant power apps IT-løsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Jesper Hansen

Product Manager


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 115 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads