Vil du være vores nye

Marketing Consultant


Er du skarp til digital markedsføring og branding? Drømmer du om en karriere, hvor du kan gøre en forskel i IT-branchen, som konstant er i bevægelse? Så er det måske dig, vi søger til vores team!

Vi søger en ny kollega, der drives og motiveres af digital kommunikation, kampagner og events. Du skal være med til at sætte retningen for RelateITs tre brands FaVa, Ka-ching og XtentionIT, hvor du skal kunne finde vej i forskellige verdener lige fra fashion til fragtfirmaer.

Du skal lede projekter fra de startes op, og til de kommer godt i mål. Du vil komme til at arbejde tæt med hele teamet i Marketing & Communications. Derudover vil du få en stor kontaktflade til de involverede i vores produkter, så du skal kunne samarbejde med mange mennesker på tværs af fagområder. Vi prioriterer relationen til hinanden og vores kunder, så det er vigtigt, at du kan begå dig på flere niveauer i vores uformelle organisation.

Du vil helt sikkert få en varieret hverdag, hvor opgaverne er mange. Derfor skal du være klar på at planlægge webinarer den ene dag, opsætte Google Ads dagen efter og måske slutte ugen med at pakke tasker med marketingmaterialer. Så du skal trives i, at ingen dage er ens og stadig bevare overblikket.

Vi har lokationer over hele landet og i solrige Dubai. Du kommer til at sidde sammen med fire kollegaer på vores kontor i hjertet af Odense, men du vil få dage på vores andre lokationer i landet. Vi er meget sociale og nyder at ses til både lokale arrangementer, fester og events på tværs af lokationer.

Om dig

Det er vigtigt, at du ikke er bange for at tage initiativ. Du skal være glad for at samarbejde og løfte, når det kræves, men samtidig begår du dig også sikkert på egen hånd. Du har et udpræget planlægnings- og eksekveringsgen men med sans for kvalitet og detaljen.

Som person er du udadvendt, opsøgende og imødekommende. Du er nysgerrig og har nemt til et godt humør.

Din baggrund

  • En videregående relevant uddannelse
  • Erfaring med nyhedsbreve, e-marketing flows, Google Ads og Sociale Medier
  • God forståelse for at arbejde med CMS-systemer (Wordpress/Umbraco)
  • Basisforståelse for at arbejde med Adobe-pakken – InDesign og Photoshop
  • Talent for at skrive tekster, der sælger til specifikke målgrupper
  • Erfaring med udarbejdelse af produktark
  • Kendskab til videoredigering
  • Kendskab til at ”produktificere” IT-software eller lignende
  • Kan kommunikere fejlfrit på dansk og engelsk

Det er en fordel, hvis du har kendskab til IT-branchen.

Er ovenstående lige dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

Desværre udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • Marketing Sociale medier kommunikation Planlægning


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Rikke Hestbæk

Head of Marketing & Communications


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 150 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads