Vil du være vores nye

Konsulent til power apps?


Har du en god forretningsforståelse, og er du dygtig til at omsætte kunders ønsker og behov til konkrete og brugervenlige produkter? Kan du se muligheder i at skalere til standardprodukter eller koncepter, der er værdiskabende for flere kunder? Så er det måske dig, vi søger til vores team!

Der er stor efterspørgsel på mange af vores produkter i RelateIT, og vi søger derfor en konsulent, der kan være med til at vækste vores Power Apps afdeling. Det vigtigste er ikke, om du er nyuddannet eller har et par års erfaring, men at du har et stort drive og lyst til at prøve nye ting af og på den måde bidrage med nyudvikling på området.

hvad kommer du så til at lave?

 • Udvikling af Power Apps og løsninger, der understøtter vores kunders arbejdsprocesser og behov med Powerplatformen
 • Udvikle og designe apps og brugergrænseflader
 • Udvikle Power Apps og arbejde med Powerplatformen
 • Design af UI og UX, f.eks. ved brug af Adobe XD eller lignende
 • Analyse af kundebehov og processer
 • Udarbejde løsningsbeskrivelser og tilbud.

dine arbejdsopgaver omhandler

RelateIT er et konsulenthus, der leverer ERP-løsninger til vores kunder baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central – og herunder også hele Powerplatformen. Da vi er i opstartsfasen med Power Apps, bliver der stor mulighed for at få indflydelse på egne arbejdsopgaver og at følge produkter hele vejen fra idé til udvikling, og få det afleveret og i drift hos kunden.

Du vil arbejde med en-til-en løsninger, hvor en vigtig opgave bliver at følge op på anvendelsen af produkterne sammen med kunden. Dialogen med vores kunder er en stor del af jobbet, da vi tror på, at det er gennem relationen og dialogen, at vi sikrer de rigtige og bedste løsninger. I takt med udviklingen af vores arbejde, får vi fokus på at sammensætte løsninger til standardprodukter og koncepter, der afdækker flere kunders behov, og giver dem en endnu større værdiskabelse.

Som en del af en ny afdeling, er du med til at analysere og designe løsninger på baggrund af Powerplatformen. Du kommer til at udarbejde designoplæg og prototyper til løsninger, og her ser vi gerne, at du har en kreativ tilgang og kan designe visuelle brugergrænseflader til stor glæde for vores kunder.

hvordan vil vi beskrive dig?

Du trives i en hverdag, hvor ikke alle dage er ens. Du får ansvar for dine egne arbejdsopgaver, er det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt og ikke er bange for at tage initiativ. Samtidig har du kollegaer i dit team, som du kan sparre med, når det er nødvendigt. Som person er du imødekommende, nysgerrig og har et smil på læben, og vi forventer, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.

hvad har du for eksempel med i rygsækken?

 • En uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. multimediedesigner, datamatiker eller appudvikler
 • Kendskab til Power Apps, Powerplatformen eller andre low-code platforme: Power Automate, CSS JavaScript, Adobe XD eller lignende
 • Kendskab til og kan anvende Azure, Logic Apps, Sharepoint, Common Data Service, produkter i Microsoft365 pakken.
 • Gerne erfaring med at omsætte specifikke krav til grafisk design af brugergrænseflader, udarbejdelse af designmanualer ift. funktioner, farver m.m.
 • Kendskab til Business Central eller andet ERP-system er en fordel, men ikke et krav
 • Dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Det er en fordel, hvis du kan fremvise konkrete produkter som hjemmesider, apps eller lignende – enten i forbindelse med en projektopgave eller konkrete produkter, der er udarbejdet til kunder.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

Udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • POWER APPS konsulent  UDVIKLING løsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Marie Kathrine Boe Lystlund

HR-ansvarlig

Image

Jesper Hansen

Produktchef for Power Apps


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer, mere end 100 medarbejdere og har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads