Vil du være vores nye

Junior webudvikler?


Kan du kombinere din kreativitet og faglighed i design og udvikling af løsninger, der vil imponere vores kunder? Er du indstillet på at lære og anvende mange nye teknologier sammen med et ungt team med vækstambitioner? Så er du måske en af de to nye junior webudviklere, som vi søger!

Web er den teknologi, der danner standarder på tværs af de forskellige IT platforme, og som gør det muligt at udvikle Apps, der virker på både iOS, Android og Windows. Udviklingen går stærkt, og vi er med i denne udvikling, hvor vi hele tiden arbejder for at tage nye teknologier, tiltag og sprog til os.

Du kommer derfor til at indgå i vores webafdeling, hvor vi primært arbejder på nye, spændende projekter, og hvor målet er innovation og optimering af arbejdsprocesserne hos vores kunder. Som team har vi fokus på holdånd, og vi har en uformel tone i dagligdagen. Arbejdspladsen vil være på vores kontor i Kolding, men du kan forvente arbejdsdage på vores andre kontorer i Danmark eller hos vores kunder.

hvad kommer du til at lave?

Dine primære opgaver bliver at designe softwareløsninger med fokus på frontend, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i udvikling og udformning af løsninger. Du får stor indflydelse på, hvordan løsningen skal bygges, og du er med til at definere, hvilke teknologier der er de bedste at anvende. Udover at arbejde med nye løsninger, så kommer du også til at videreudvikle eksisterende løsninger, hvor du vil have fokus på høj kvalitet og anvendelse af best practices.

Du bliver en afgørende spiller i forhold til at transformere processer til digitale løsninger. Det falder dig naturligt at analysere kundernes behov og omsætte disse til digitale løsninger i samarbejde med kunden og dit team. Projekterne vil variere meget i karakter og scope, men altid med udgangspunkt i brugen af de nyeste teknologier inden for feltet. Du skal have lyst til og være indstillet på at tillære dig mange nye teknologier – som kan sende dig ud på en stejl læringskurve.

dine arbejdsopgaver omhandler

 • Digitalisering af arbejdsprocesser
 • Udvikling af kundespecifikke digitale løsninger
 • E-commerceløsninger
 • Vedligeholdelse af eksisterende løsninger

hvordan vil vi beskrive dig?

Ikke alle dage er ens, og du trives derfor i en foranderlig hverdag, og du har altid øje for den røde tråd i dine opgaver og projekter. Der er mulighed for at sparre med kollegaer, når det er nødvendigt, men du motiveres af at arbejde selvstændigt på dine egne opgaver. Du kan tænke i helheder og på tværs samtidig med, at du ser sammenhængen imellem de enkelte dele, du arbejder med.

Du synes, det er sjovt at starte med et blankt kanvas, hvor du bruger din faglighed og kreativitet til at se det endelige produkt. Du er nysgerrig på nye teknologier og tør afprøve disse, samtidig med, at du sætter dig grundigt ind i nyt stof. Vi forventer, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.

hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

 • Mindst 1-2 års erfaring med webudvikling
 • Solid erfaring med design af frontend løsninger
 • Har arbejdet på større udviklingsprojekter
 • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau.

I hverdagen arbejder vi med et hav af forskellige slags teknologier og sprog, og der er ikke krav om et specifik sprog. Det vigtigste er, du kan tilegne dig kompetencer inden for et givent felt. Følgende ser vi ikke som ’need to have’, men som ’nice to have’:

 • Kompetencer indenfor C# udvikling
 • Erfaring med React/TypeScript
 • Erfaring med udvikling til WooCommerce/Wordpress
 • Erfaring med Node.js
 • Erfaring med UX/UI design
 • Erfaring med mobiludvikling som eks. React Native, Flutter eller lignende
 • Kendskab til GraphQL
 • Kendskab til Docker


Lokation

Kolding

Ansøgningsfrist

udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • udvikler web digitalisering løsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Marie Kathrine Boe Lystlund

HR-ansvarlig

Image

Karsten Tietje

Produktchef for web


Hvad kan vi tilbyde dig?


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 100 medarbejdere og har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og ofte med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads