Vil du være vores nye

Junior Consultant

til twoday RelateIT Talent Academy


Ønsker du en værdifuld start på din karriere som konsulent og drømmer du om en hverdag med varierende opgaver, godt kollegaskab, spændende kundeprojekter og ikke mindst at gøre en forskel for vores kunder? Så er et toårigt forløb hos twoday RelateIT Talent Academy i København måske vejen for dig.

twoday RelateIT er specialister i at levere skræddersyede IT-løsninger og rådgivning til vores kunder. Vi hjælper virksomheder med at udnytte deres data til at opnå værdifulde indsigter og forbedre alle deres forretning.

Du vil igennem en stejl læringskurve i en kombination af teori og praksis blive fuldt bekendt med de nyeste teknologier fra verdens førende software virksomhed Microsoft. Igennem to år vil du opleve at få ansvar for egne opgaver, og opgaverne vil stige i kompleksitet. Du vil få forståelse for forretningsprocesser, økonomi og analyse, og efter to år er du certificeret inden for Business Central, som er et af de mest populære ERP-systemer i verden.

Du skal følges med andre trainees til både konsulent- og udviklerrollen. I er samlet på ét hold, selvom I bevæger jer ned ad hver jeres sti. Under forløbet vil der være workshops sammen med andre trainees og graduates fra vores søsterselskaber, der arbejder med andre teknologier som BI, Power Platform mm. Der vil blive arrangeret udflugter til forskellige steder i Norden kun for jer, hvor der er stor mulighed for at lære hinanden at kende.

Vi har kontorer i 5 danske byer og i Dubai. Din arbejdsplads bliver i København, hvor vi tilbyder et dynamisk og motiverende arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer. Dine idéer og input vil blive værdsat, og du kan selv være med til at sætte præg på indholdet i din hverdag. Vi er sammen til faglig opkvalificering, men vi nyder også at ses til både lokale arrangementer, fester og events på tværs af lokationer.

Mere om dig

Du trives i en hverdag, hvor ikke alle dage eller kunder er ens. Men hvis du er opsøgende, nysgerrig og har drive med mod på at udfordre dig selv og os, så har du både en mentor og gode kollegaer bag dig, som du kan sparre og vidensdele med.

Du er vedholdende med et godt teknisk og analytisk overblik. Du brænder for at levere en høj kvalitet og den rigtige løsning, og du følger med i teknologiens verden af ren interesse.

Du har en naturlig lyst til at dygtiggøre dig, og vi følger dig gerne på vejen. Du kommer med en relevant uddannelse som f.eks. Cand.Merc. AUD eller Økonomistyring, HA Erhvervsøkonomi eller IT, PBA Økonomi og IT, og du har det godt med at kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Næste gang et nyt hold trainees skal starte er den 1. september 2024. Vil du med, så skal du sende din ansøgning til os senest den 25. februar 2024.Lokation

København

Ansøgningsfrist

Deadline desværre udløbet

Startdato

1. september 2024


Kategori

JOB • konsulent erp trainee 365 business central


Kontakt os

Image

Jesper Poulsen

Talent Manager


Læs mere om vores akademi her

Let's succeed together


twoday RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 180 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om twoday RelateIT som arbejdsplads