Vil du være vores nye

IT netværkskonsulent?


Er du ambitiøs inden for dit felt og motiveres du af at være i et team, hvor videndeling er en essentiel faktor for vores succes? Kan du koble kundernes behov med din faglighed i gode og driftssikre løsninger? Så er du måske den, vi søger!

RelateIT er et konsulenthus i en rivende udvikling, og det kan vi også mærke på de opgaver, der ligger indenfor infrastrukturområdet. Vi søger derfor efter endnu en netværkskonsulent til vores fantastiske team. Som afdeling har vi en bred portefølje af opgaver, men vores vigtigste opgave er at understøtte vores kunders NAV/BC-installation. Det omfatter blandt andet, at vi tager os af serveropsætning og drift i Azure, Office365 administration, netværk, overvågning og sikkerhed.

Vi sætter en ære i vores faglighed, og at der er styr på tingene, så vi har tilfredse kunder. Derfor er vi gode til at trække på hinandens kompetencer, så vi lykkes med at løse udfordrende opgaver hurtigst muligt og på den bedst mulige måde.

hvad kommer du til at lave?

I en virksomhed af vores størrelse vil du opleve at være med hele vejen i opgaveløsningen, og du vil indgå i opgaveløsningen på tværs af organisationen i forhold til de forskellige produkter. Du bliver kundernes “go-to” person for alle typer af netværksopgaver og skal selvstændigt tage ansvar for kundernes problemer og drive dem i mål. Du varetager tekniske statusmøder, teknisk opfølgning og bidrager som specialist og ekstra ressource i spidsbelastningsperioder. Du får gode muligheder for at dygtiggøre dig inden for andre dele af infrastrukturområdet, da vi altid forsøger os på at være på forkant med den nyeste teknologi.

dine arbejdsopgaver omhandler

 • Opgaver indenfor netværkssikkerhed, primært via arbejde med Fortigate Firewalls
 • SD-WAN opgaver
 • LAN og WIFI netværksopgaver, primært FortiSwitch og FortiWIFI
 • Vedligehold af netværksovervågning og logopsamling via Zabbix og FortiAnalyzer
 • Tæt samarbejde med specialister inden for server, storage og backup.

hvordan vil vi beskrive dig?

Vi har altid en kunde som modtager i den anden ende, og derfor er det vigtigt, at du er fagligt dygtig, ansvarsbevidst og ambitiøs i forhold til, hvordan du løser dine opgaver og overholder deadlines. Som person trives du med at være eksperten inden for dit felt – samtidig med, at du evner at tænke i helheder. Det gør dig i stand til at bidrage proaktivt med nye muligheder og løsninger, og så er du ikke bange for at tænke højt og prøve nye ting af. Du har en positiv tilgang til dine opgaver og byder ind med en fælles holdånd, og vi forventer, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.

hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

 • En teknisk uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. datatekniker eller datamatiker
 • Flere års erfaring inden for flere af ovenstående opgavetyper
 • En grundlæggende viden om netværksteknologier: CCNA, NSE4 eller lignende og opefter
  Certificering vil være en fordel
 • Er selvkørende og god til at planlægge, strukturere og dokumentere dit arbejde
 • Taler og skriver dansk og engelsk flydende.


Lokation

Kolding eller Odense

Ansøgningsfrist

udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • konsulent IT netværkløsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Marie Kathrine Boe Lystlund

HR-ansvarlig

Image

Kim Augustinus

Seniorkonsulent


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer, mere end 100 medarbejdere og har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads