Vil du være vores nye

HR-ansvarlige


Er du en stærk HR-profil, der formår at omsætte strategiske mål til konkrete HR-tiltag til at understøtte en organisation i rivende vækst? Har du lyst til at arbejde i en organisation med fagligt kompetente medarbejdere i et uformelt og dynamisk miljø? Så er denne indflydelsesrige og nyoprettede stilling som HR-ansvarlig måske lige noget for dig!

Hvad kommer du så til at lave?

Du kommer til at have ansvaret for hele HR-paletten fra A-Z, herunder rekruttering, udvikling, jura, motivation og fastholdelse. Vi er et konsulenthus i rivende udvikling, der er nået en størrelse, hvor vi har brug for en stærk HR-funktion til at understøtte væksten og skabe muligheder for personlig og faglig udvikling for både ledere og medarbejdere. Da stillingen er nyoprettet, er der stor mulighed for selv at være med til at præge indhold og retning.

Du får en nøgleposition med stor indflydelse og kommer til at arbejde tæt sammen med topledelsen om udvikling af HR-initiativer. Stillingen vil være en god blanding af opgaver på et både strategisk, taktisk og operationelt niveau, så det er vigtigt, at du har lyst til at smøge ærmerne op og har lyst til både at udvikle, prioritere og implementere aktiviteterne.

Du vil have mulighed for sparring med HR-afdelingen i vores moderselskab Monjasa. Her sidder der tunge specialister, der er klar til at dele ud af erfaringer og tage en dialog om udfordringer og nye trends.

Din arbejdsplads bliver primært på vores kontor i hjertet af Odense, men da det er vigtigt for os, at du er en synlig funktion på alle vores lokationer, vil der også være arbejdsdage i Søborg, Kolding og Skanderborg. Ligesom der må forventes rejseaktivitet i begrænset omfang til vores kontor i Dubai.

Dine arbejdsopgaver omhandler

 • Rekrutteringsprocesser fra A-Z, herunder opstartsmøder, jobprofil, annonce, screening, interviews, test mm.
 • Sikre at den gældende lovgivning overholdes i forhold til personalejura og GDPR
 • Medarbejdertilfredshedsundersøgelse, herunder kontakt til ekstern samarbejdspartner, afholdelse af workshops og opfølgning på handlingsplaner
 • Lederudvikling, herunder udvikling af programmer, facilitering af workshops og individuelle udviklingssamtaler
 • Medarbejderudvikling, herunder daglig sparring og motivation, samt design og facilitering af teamworkshops, e-learning mm.
 • Opbygning af talentpipeline, herunder design af traineeprogram
 • On/offboarding, herunder opdatering af systemer, onboardingprogrammer, medvirkning ved opsigelser, udarbejdelse af fratrædelsespapirer og support ved exit interviews

Hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

 • Relevant uddannelse inden for HR eller tilsvarende erfaring
 • Min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling
 • Generelt flair for IT og erfaring med HR-systemer
 • Certificering i Insights er en fordel, ikke et krav
 • Dansk og engelsk på højt niveau

Hvordan vil vi ellers beskrive dig?

Du kan lide at have en hverdag, hvor ikke alle dine dage er ens. Da du får ansvaret for HR-funktionen, er det vigtigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt og ikke er bange for at tage initiativ og ansvar. Vi forventer, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.

Hvordan søger du jobbet?

Vi læser ansøgninger løbende, så du skal ikke holde dig tilbage med at sende os en ansøgning. Sidste frist for ansøgning er den 1. marts 2020

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores HR-support på +45 76 317 290.

Vil du vide endnu mere? Så kan du læse mere om os og høre hvad vores kollegaer siger om at arbejde ved RelateIT.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

1. marts 2020


Ansøgningsfristen er desværre udløbet


Se vores ledige stillinger her

Kategori

JOB • HR Rekruttering • medarbejderudvikling Lederudvikling traineeprogram  onboarding


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image
Stine Thorsen

HR-koordinator


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


Altså udover alle de spændende opgaver vi allerede har nævnt? RelateIT blev etableret i 2012 og er i stor vækst. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder ved os, bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads