Vil du være vores nye

Bogholder?


Er du en erfaren og selvstændig bogholder, der også har styr på processerne og detaljerne omkring det at køre løn? Trives du med at have en varieret og dynamisk hverdag med mange forskellige opgaver, hvor din viden og hjælp efterspørges? Så er du måske vores nye kollega i økonomiteamet.

Vi er et konsulenthus, som hovedsageligt leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov. Grundlaget for vores forretning, og den måde vi arbejder på, baserer sig på de gode relationer – både til vores kunder, samarbejdspartnere og til hinanden. Vores organisation er vokset de sidste par år, og kommer også til det fremover. Det øger efterspørgslen på de understøttende funktioner, og derfor har vi brug for at udvide vores økonomiteam med endnu en kollega.

hvad kommer du til at lave?

Du vil blive en del af et team på tre medarbejdere, som sammen løser opgaver inden for finans, debitor- og kreditorstyring samt lønadministration. På nuværende tidspunkt er det vores moderselskab, Monjasa, der håndterer vores løn for os, men på sigt skal opgaven overgå til dig. Du vil være med i hele overdragelsesprocessen og har mulighed for at bidrage til valg af system – og der vil være mulighed for sparring både før, under og efter, at vi har overtaget opgaven.

Der bliver også et tæt samarbejde med vores HR-afdeling, der varetager håndteringen af de opgaver, der ofte relaterer sig til løn og ansættelse – herunder kontrakter, spørgsmål vedr. ferie- og funktionærloven, refusioner, uddannelsesaftaler mm.

Du kommer til at arbejde med en bred portefølje af opgaver:

  • Månedlig lønkørsel for funktionærer og enkelte timelønnede
  • Bogføring og afstemning af løn
  • Håndtering af kreditorbilag
  • Håndtering af debitorer, herunder fakturering og rykkerkørsel
  • Deltagelse ved månedsluk
  • Support og deltagelse i løbende revision inden for eget arbejdsområde
  • Indberetning af statistikker til DST
  • Udarbejdelse af diverse rapporter

Det er fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics NAV/BC, Document Capture og Excel.

Hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

Vi forventer, at du har en uddannelse inden for kontor/regnskab eller anden relevant uddannelse, og at du har minimum 5 års erfaring med regnskab og løn. Gerne fra en mindre virksomhed, hvor du har været vant til at håndtere et bredt udvalg af opgaver på forskellige niveauer. Du har en god regnskabsforståelse og har erfaring som lønansvarlig, så du forstår at arbejde rundt om opgaverne.

Du er superbruger i MS Office-pakken, og er flydende i dansk i skrift og tale.

Hvordan vil vi ellers beskrive dig?

Da vi er et mindre team, og du bliver eksperten på lønområdet, har vi brug for dig, der er erfaren på området, og som trives og motiveres af at have ansvaret. Vi skal lykkes med en bred opgaveportefølje i fællesskab, så du skal samtidig have lyst og mod til at tilgå nye opgaver. Du trives godt i en central rolle, hvor mange efterspørger din viden i det daglige.

Som person er du struktureret, ansvarsbevidst og har sans for detaljen samtidig med, at du evner at bevare overblikket og prioritere dine opgaver. Du er samarbejdsorienteret, imødekommende og nysgerrig på, hvordan vi kan gøre hinanden bedre i dagligdagen – både i teamet og som virksomhed. Vi hjælper hinanden i teamet, og vi forventer derfor, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • bogholder løn økonomi


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Marie Kathrine Boe Lystlund

HR-ansvarlig


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer, mere end 100 medarbejdere og har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads