Vil du være vores nye

Dynamics NAV Consultant


Vi har fået vokseværk og har udvidet forretningen med et kontor i København. Derfor søger vi NAV-konsulenter til at drive vores spændende projekter og have den daglige dialog med vores kunder. Hvis du brænder for at levere ERP-løsninger i højeste kvalitet, trives med mange bolde i luften, finder det naturligt at kommunikere både internt og eksternt, og samtidig kan lide at have det sjovt på arbejdet, så er du den helt rette for os!

Som NAV-konsulent indgår du i et tæt samarbejde med vores dygtige team af NAV-udviklere og konsulenter. Du får ansvaret for dine egne opgaver og projekter, men du skal også kunne indgå i projektteams på tværs af vores kontorer. Du får en stor kundekontaktflade og bliver virksomhedens ansigt ud mod dine kunder. Derfor er det vigtigt, at du både kan tage ejerskab og have en selvstændig tilgang til at drive projektfremgang, men også formår at være bindeled mellem organisationen og vores kunder for at opnå den bedste løsning hver gang. Derfor er det også en fordel, hvis du kan tage udviklerbrillerne på samtidig med at kunne se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

 • Erfaring med implementering af NAV, inden for flere moduler
 • Du har med fordel kendskab til udvikling og datamodel i NAV
 • Erfaring med at drive projekter og med at sikre at leverancer leveres inden for de aftalte rammer
 • Du er kunde- og løsningsorienteret og har forretningsforståelse
 • En videregående uddannelse, med vægt på forståelse af virksomhedsdrift, processer og it-understøttelse i virksomheder
 • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau

Hvordan vil vi beskrive dig?

Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger frem for at se begrænsninger. Desuden har du sans for detaljer og er god til at afslutte dine opgaver. Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje. Vi forventer, at du med din selvstændighed ikke er bange for at sige din mening, og at du kan sparre med både kollegaer og partnere omkring de bedste ERP-løsninger.

Hvad kommer du så til at lave?

 • Drive udarbejdelse af kundeanalyser og business cases samt efterbehandling og opfølgning
 • Drive og deltage i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering, referater, præsentationer og brugerundervisning
 • Du sikrer, at de løsninger du arbejder på, lever op til best practice
 • Du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring
 • Du tester og dokumenterer


Lokation

Søborg

Ansøgningsfrist

Løbende


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • Konsulent Dynamics NAVimplementering forretningsforståelse


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Marie Kathrine Boe Lystlund

Head of HR


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


Altså udover alle de spændende opgaver vi allerede har nævnt? RelateIT blev etableret i 2012 og er i stor vækst. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads