Vil du være vores nye

Developer, Web


Bliver du let opslugt af at designe softwareløsninger? Brænder du for digital transformation, den nyeste teknologi og innovationsprojekter? Så er du måske vores nye softwareudvikler, der bliver en del af et ungt team, som primært arbejder på nye, spændende projekter, hvor målet er innovation og optimering af arbejdsprocesserne hos vores kunder.

Vi søger endnu en erfaren udvikler til vores webafdeling, hvor du kommer til at arbejde med store kunder. Din primære opgave vil være design og udvikling af applikationer fra bunden, herunder arkitektur/infrastruktur. Du skal arbejde med design af softwareløsninger gennem hele stacken - herunder udvikling og udformning af løsninger og e-commerce løsninger. Projekterne vil variere meget i karakter og scope, men altid med udgangspunkt i brugen af de nyeste teknologier inden for feltet.

Du skal udvikle kundespecifikke digitale løsninger og vil få medbestemmelse for hele løsningens udvikling. Du er med til at definere, hvilke teknologier, der skal bruges, og hvordan arkitekturen bliver udformet. Dermed vil du få stor indflydelse direkte på vores kunders hverdag og digitalisering af deres arbejdsprocesser. Du vil spille en afgørende rolle i forhold til at transformere manuelle processer til digitale løsninger.

Vi har kontor i 5 danske byer og i Dubai, men det er til vores kontor i enten Odense, Kolding eller København, at vi har brug for dig. Du vil komme til at indgå i RelateITs webafdeling, som er et ungt team med vækstambitioner, holdånd og en uformel tone. Du vil også komme rundt på de andre lokationer og naturligvis hos vores kunder.

Om dig

Det kommer naturligt til dig at analysere på kundernes behov og omsætte disse til digitale løsninger i samarbejde med kunden og dit team. Du kommer måske fra en lignende stilling, men ønsker mere indflydelse på design, arbejdsgange og valg af teknologi. Derfor er du heller ikke tilbageholdende i forhold til at udfordre valg af design, teknologi og kravsspecifikation.

Du kan lide at have en hverdag, hvor ikke alle dage er ens. Da du får ansvar for dine egne arbejdsopgaver, er det vigtigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt, men du er også opsøgende og rækker ud i dit team, hvis du har brug for sparring. Det er vigtigt, at du har øje for den røde tråd i projekter. Du har en holistisk tilgang til dine arbejdsopgaver og kan se sammenhængen mellem de enkelte dele, du arbejder med. Du synes, det er sjovt at starte med et blankt kanvas, hvor du bruger din faglighed og kreativitet til at designe det endelige produkt. Vi forventer, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje.

Vores opgaver foregår i forskellige brancher, og en af vores styrker er, at vi kan genbruge hinandens viden og erfaringer. Derfor mødes vi 10 gange årligt til en fælles opkvalificeringsdag for hele RelateIT, hvor vi har fokus på uddannelse og at dele vores viden på tværs. Så det er vigtigt, at du er opsøgende og nysgerrig på at lære mere.

din baggrund

 • Mindst 4 års erfaring med softwareudvikling
 • Relevant uddannelse som f.eks. ingeniør, datalog eller tilsvarende viden tilegnet igennem erfaring
 • Solid erfaring med design af API
 • Erfaring med større udviklingsprojekter
 • God forståelse for datamodeller og skemaer
 • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau

I hverdagen arbejder vi med rigtig mange forskellige slags teknologier og sprog, og der er ikke krav om et specifikt sprog. Det vigtigste er, at du kan tilegne dig kompetencer inden for et givent felt.

Følgende ser vi ikke som must-haves, men som nice-to-have:

 • Kompetencer indenfor C# udvikling
 • Erfaring med React/TypeScript
 • Erfaring med Node.js
 • Kendskab til GraphQL
 • Kendskab til Docker

Vi læser ansøgninger løbende, så du skal ikke holde dig tilbage med at sende din ansøgning.Lokation

København, Odense eller Kolding

Ansøgningsfrist

Desværre udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • udvikler web software


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Karsten Tietje

Product Manager Web


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 140 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads