Vil du være vores nye

Controller


Kan du understøtte og omsætte ledelsens forretningsmæssige behov samt illustrere virksomhedens drift og udvikling i tal? Og trives du i en uformel kultur, hvor du har en bred berøringsflade i organisationen?

I takt med vores udvikling – både forretningsmæssigt og organisatorisk – kommer der nye opgaver til i vores Finance team og til stillingen som Controller. Derudover er vi i fuld gang med at søge vores kommende Head of Finance, som du kommer til at referere til. Der er derfor tale om et job i udvikling, hvor du sammen med dine nærmeste kollegaer, understøtter vores samlede forretning, der har lokation i 5 danske byer og i Dubai.

Du bliver medansvarlig for udviklingen af Jet/Power BI-rapportering, budgetter, forecast, analyser og optimeringer, og din arbejdsdag vil typisk bestå af rådgivning og sparring med vores direktion samt budgetansvarlige lokationsledere. De har alle brug for dine analyser og dine input, så de proaktivt kan arbejde med økonomien for deres lokation. Derudover får du gode muligheder for at blive involveret i forskellige projekter på tværs af organisationen som økonomisk sparringspartner.

Finance teamet har deres dagligdag på kontoret i Odense, og du vil som udgangspunkt også være tilknyttet lokationen.
I arbejder som ét samlet team, hvor alle bidrager med deres faglige ekspertise og hjælper hinanden i travle perioder ved f.eks. månedsluk.

Fokusområder

  • Monitorere, kommentere og videreudvikle regnskaber for vores lokationer
  • Sikre effektive (automatiserede) processer
  • Være tovholder på og deltage aktivt i budgetteringsprocessen
  • Løbende udarbejdelse af estimater hen over året
  • Udarbejde og aflevere løbende rapportering til koncernen.

Om dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, der kan være en HD-R eller tilsvarende, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra et revisionshus kombineret med 2-3 års erfaring fra lignende stilling. Da vi er et IT-konsulenthus, forventer vi, at du har gode IT-færdigheder i både Excel og med ERP-systemer, og gerne Microsoft Dynamics 365 Business Central. Erfaring med rapporteringsværktøjer er også en fordel, da vi lige nu selv anvender Jet og PowerBI.

Du har en god forretningsforståelse og fornemmelse for, hvordan du med din faglighed kan skabe værdi i virksomheden og for ledelsen, og du er nysgerrig på, hvordan du kan levere den bedste løsning. Med din analytiske og strukturerede tilgang får du løst opgaverne til de fastsatte deadlines, og du evner at levere en høj kvalitet, fordi du har styr på både ledelsens behov og detaljerne.

Fællesskabet og dine relationer med dine kollegaer i organisationen giver dig energi, lige såvel som du kan fordybe dig i tal og grafer for at forstå sammenhænge og udvikling. Det smitter også af i teamet, hvor du er god til at dele egen viden og erfaring samtidig med, at du efterspørger dine kollegaers input.

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

udløbet


Send en uopfordret ansøgning her

Kategori

JOB • controller finans rapportering budgettering


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Simon Berthelsen

Managing Director & Partner


Let's succeed together


RelateIT er et konsulenthus, der leverer ambitiøse Microsoft-løsninger med ERP i centrum og en produktsammensætning i hastig udvikling. Vi er 130 medarbejdere fordelt i Danmark og Dubai, og vi bidrager alle til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de samarbejder med os. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og sammen med vores kerneværdier Respekt, Ambitiøs, Nysgerrighed og Smil & Glæde, sætter vi en ære i at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Vi er en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, og der er altid plads til et godt grin. Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med frokostordning, sociale arrangementer, sportsklub m.m.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads