Vil du være vores nye

COntroller


Lyder en dag fyldt med udvikling, optimering og controlling tiltalende i dine ører? Har du stærke IT-færdigheder og en baggrund som revisor? Så er dette måske det rette job for dig.

Du bliver en del af vores erfarne Finance team, der engageret arbejder for at udvikle, optimere og agere sparingspartner for forretningen. Dit primære ansvar vil være at udføre de kontrollerende opgaver (processer, analyser og rapportering) i tæt dialog og samarbejde med 5 dygtige kollegaer (Controller og Accountants) om komplekse forretningsområder. Men du får også dine egne ansvarsområder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

  • Controlling og support til kerneforretningsområder
  • Deltagelse i månedafslutning og rapportering
  • Deltagelse i budget- og estimatprocesser
  • Deltagelse i udarbejdelse af revisionsmaterialer
  • Tæt dialog med interne interessenter
  • Involvering i finansprojekter

Det er vigtigt, at du kan trives i et uformelt miljø, hvor opgaverne er mange og varierende – 2 måneder ligner sjældent hinanden. Vi løfter sammen med god sparring, deler vores viden, gør hinanden gode og er med til, at vi alle kan være den bedste version af os selv og hinanden.

Vi har lokationer i fem danske byer og i Dubai. Du kommer til at arbejde på vores kontor i hjertet af Odense. Dog kan der forekomme dage på vores andre lokationer. Vi er meget sociale og nyder at ses til både lokale arrangementer, fester og events på tværs af lokationer.

Mere om dig

Du har en god forretningsforståelse og fornemmelse for, hvordan du med din faglighed kan skabe værdi i teamet og i organisationen. Du er ansvarsbevidst, og du er nysgerrig på, hvordan du kan levere den bedste løsning. Med din analytiske og strukturerede tilgang får du løst opgaverne til de fastsatte deadlines, og du evner at levere en høj kvalitet.

Du arbejder struktureret med en pragmatisk tilgang til problemløsning, og du er ikke bange for at udfordre status quo. Som person er du udadvendt, opsøgende og imødekommende, og du har nemt til et godt humør.

Fællesskabet og dine relationer med dine kollegaer i organisationen giver dig energi, lige såvel som du kan fordybe dig i data for at forstå sammenhænge og udvikling.

Din baggrund

  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund, der kan være HD-R eller tilsvarende.
  • Min 2-3 års erfaring fra revisionshus eller lign. stilling
  • Stærke/gode Excel færdigheder. Erfaring med ERP-systemer og Power BI er en fordel, men ikke krav.  Vi bruger Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau

Er ovenstående lige dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

10. februar 2023


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • controller finance  


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Randi Stenstrøm Andersen

Head of Finance


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 115 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads