Vil du være vores nye

Business Central-konsulent


Vi har travlt i RelateIT og søger derfor en Business Central konsulent til at hjælpe os med at drive de mange spændende projekter og have den daglige dialog med vores kunder. Hvis du brænder for at levere ERP-løsninger i højeste kvalitet, trives med mange bolde i luften, finder det naturligt at kommunikere på flere niveauer og samtidig kan lide at have det sjovt på arbejdet, så er du den helt rette for os!

Som BC-konsulent indgår du i et tæt samarbejde med vores dygtige team af BC-udviklere- og konsulenter. Du får ansvaret for dine egne opgaver og projekter, men du skal også kunne indgå i projektteams på tværs af vores kontorer. Du får en stor kundekontaktflade og bliver virksomhedens ansigt udadtil. Derfor er det vigtigt, at du både kan tage ejerskab og have en selvstændig tilgang til at drive projekter og også formår at være bindeled mellem organisationen og vores kunder for at opnå den bedste løsning hver gang. Derfor er det også en fordel, hvis du kan tage udviklerbrillerne på samtidig med, at du kan se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i hjertet af Odense.

Hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

 • En videregående uddannelse, med vægt på forståelse af virksomhedsdrift, processer og it-understøttelse i virksomheder
 • Erfaring med implementering af Business Central og NAV, inden for flere moduler
 • Kendskab til udvikling og datamodel i BC og NAV er en fordel
 • Erfaring med at drive projekter og med at sikre at leverancer leveres inden for de aftalte rammer
 • En kunde- og løsningsorienteret tilgang med en god forretningsforståelse
 • Flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau

Hvordan vil vi beskrive dig?

Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger frem for at se begrænsninger. Desuden har du sans for detaljer og er god til at afslutte dine opgaver. Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje. Vi forventer at du med din selvstændighed, ikke er bange for at sige din mening og at du kan sparre med både kollegaer og partnere omkring de bedste løsninger.

Hvad kommer du så til at lave?

 • Du driver udarbejdelse af kundeanalyser og business cases samt efterbehandling og opfølgning
 • Du driver og deltager i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering, referater, præsentationer og brugerundervisning
 • Du sikrer, at de løsninger du arbejder på, lever op til ’best practice’
 • Du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring
 • Du tester og dokumenterer


Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

Udløbet


Ansøgningsfristen er desværre udløbet


Se vores ledige stillinger her

Kategori

JOB • Konsulent Dynamics NAVimplementering forretningsforståelse


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Louisa Seested Andersen

HR-koordinator


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


Altså udover alle de spændende opgaver vi allerede har nævnt? RelateIT blev etableret i 2012 og er i stor vækst. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads