Vil du være vores nye

Business Central Consultant, Fashion


Ser du muligheder i digitale løsninger, så har vi udviklet FaVa, som er den nyeste IT-løsning til fashionbranchen. Er du klar på at omsætte idéer til løsninger inden for fashion og ERP-systemer og at gøre en forskel for vores kunder, så er det måske dig, vi har brug for.

I RelateIT kan det blive dig der med din professionelle tilgang kan drive og udvikle projekter fra start til slut, hvor Business Central og FaVa sammen gør en forskel for vores kunders forretning. Du får alle muligheder for at bringe dine kreative evner i spil med fokus på høj kvalitet.

Dine primære opgaver bliver at udarbejde kundeanalyser og business cases med efterfølgende opfølgning. Du kommer til at blive en del af implementeringsprojekter, hvor dit bidrag spænder vidt fra forretningssparring og projektkoordinering til præsentationer, referater og brugerundervisning. Du skal teste og dokumentere og sikre, at de løsninger, du arbejder på, lever op til ”Best Practice”.

Som konsulent er du vores ansigt udadtil til kunderne. Projekterne kan variere af størrelse, men uanset volumen af projektet er det vigtigt, at du er klar på at tage ejerskab med fokus på vores metode og vores fortsatte udvikling. Det er helt naturligt, at vi følger med i den teknologiske udvikling inden for Microsofts produkter og området. Du skal kunne tale ind i alle produkterne i tæt sammenhæng til vores kerneprodukt Business Central. Vi skal sammen omsætte viden til muligheder og løsninger, der giver stor værdi for vores kunder, så de får den rigtige og bedste løsning hver gang.

Vi har kontor i fem byer i Danmark og ét i Dubai. Din faste arbejdsplads kan blive i Aalborg eller Kolding, men du vil indgå i et tæt samarbejde på tværs af vores forskellige teams, så du vil komme rundt på de andre lokationer og naturligvis hos vores kunder.

Om dig

Det er en selvfølge for dig, at du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring. Du får stor indflydelse på vores FaVa-produkt, så du må ikke være tilbageholdende i forhold til at udfordre både valg og løsninger. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men du er også opsøgende og rækker ud i dit team, hvis du har brug for sparring.

Du formår at tilpasse dig kundens miljø, og gennem din servicerende tilgang kan du gøre kunden tryg i både relationen og løsningen af opgaven. Du er proaktiv og har forståelse for at holde kunder og kollegaer løbende opdateret.

Du trives i en varieret hverdag, og derfor forventer vi, at det er naturligt for dig at yde en ekstra indsats i travle perioder. Hos os går denne fleksibilitet naturligvis begge veje.

Din baggrund

  • Du er erfaren ERP-konsulent inden for fashionindustrien, intern IT-specialist i en fashionvirksomhed eller lign.
  • Mindst 2 års erfaring med implementering af ERP-systemer – gerne Navision/Business Central
  • Du har erfaring med variantstyring – eller stor interesse i at lære det
  • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau

Følgende vil helt sikkert være en fordel:

  • Kendskab til udvikling og datamodel i NAV/Business Central
  • En kunde- og løsningsorienteret tilgang med en god forretningsforståelse
  • Erfaring med at drive projekter og hermed at sikre leverancer

Hold dig ikke tilbage med at sende din ansøgning afsted – vi følger løbende med og er klar på at invitere interessante kandidater til samtale.Lokation

Aalborg eller Kolding

Ansøgningsfrist

Desværre udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • consultant business central fashion fava


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Jens Skotte

Product Manager Fashion

Image

Trine Hansen

HR Consultant


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 145 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads